Χαμός στον Εφιάλτη στην κουζίνα «Όποιος το φάει αυτό δεν θα βγάλει τη νύχτα»!
Media

Χαμός στον Εφιάλτη στην κουζίνα «Όποιος το φάει αυτό δεν θα βγάλει τη νύχτα»!

 

Εφιάλτης στην κουζίνα: Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 21:00 ο Έκτορας Μποτρίνι καταφτάνει σε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Γκαετάνο είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή κατά το ήμισυ. Αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα γιατί του αρέσει ο ελληνικός τρόπος ζωής. Στην κουζίνα του εστιατορίου εργάζεται και η σύντροφός του, Μπέττυ.

Τα τελευταία χρόνια το μαγαζί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί σημαντικά. Ο Έκτορας ανακαλύπτει πως το μενού του εστιατορίου είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες και η ποιότητα αρκετά χαμηλή.

Μέσα σε όλα, ο Γκαετάνο αδυνατεί να βάλει σε τάξη το προσωπικό του. Το σέρβις δεν γνωρίζει το μενού, ενώ προτιμά το φαγητό των γειτονικών ιταλικών εστιατορίων. Οι λιγοστοί πελάτες «απολαμβάνουν» το γεύμα τους συνοδεία ουρλιαχτών που προέρχονται από την κουζίνα, αφού οι τσακωμοί είναι καθημερνό φαινόμενο.

Ο Έκτορας βρίσκει σθεναρή αντίδραση σε οτιδήποτε προτείνει για τη βελτίωση της κατάστασης. Θα καταφέρει να τους αλλάξει νοοτροπία ώστε να μπει μια τάξη σε αυτό το χάος;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved