Μαριαλένα Ροζάκη: «Η τηλεόραση αισθάνομαι ότι είναι ένας πρωταθλητισμός»
Media

Μαριαλένα Ροζάκη: «Η τηλεόραση αισθάνομαι ότι είναι ένας πρωταθλητισμός»

Το «Καφέ της Χαράς», η σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό επέστρεψε ανανεωμένο μετά από 15 χρόνια.

Ανάμεσα στους νέους ρόλους που είδαμε ήταν και η γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, η Αρετή, σύντροφος του Μάνου Πώποτα. Η Μαριαλένα Ροζάκη που την υποδύεται, μίλησε για την εξέλιξη της ηρωίδας της αλλά και για το ντεμπούτο της στην TV.

- Πώς θα καταλήξει η ηρωίδα σας;

«Η αλήθεια είναι πως το σενάριο, που γράφουν ο κύριος Ρώμας και η κυρία Χατζησοφιά, έχει πολύ σασπένς, πολλές ανατροπές. Και αστό είναι κάτι που με κάνει να αγαπάω τόσο πολύ αυτόν το ρόλο και που είμαι τόσο ευτυχισμένη που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Γιατί είναι ένας ρόλος που δεν είναι μονοδιάστατος, και εγώ, ως ηθοποιός, καλούμαι να αναδείξω πολλές πτυχές αυτού του χαρακτήρα. Και αυτό είναι ένα στοίχημα, να καταφέρω να δείξω τις αλλαγές και την εξέλιξη του».

- Θα μας συστηθείτε, παρακαλώ;

«Βεβαίως! Είμαι αρκετά χρόνια ηθοποιός, έχω τελειώσει τη θεατρική σχολή του Καρόλου Κουν και έχω σπουδάσει θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέχρι τώρα έκανα πολύ ωραία πράγματα στο θέατρο. Μεγάλους και όμορφους ρόλους, που αγαπώ πολύ. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω στην τηλεόραση».

- Πώς ενδώσατε στη γοητεία της;

«Η τηλεόραση πιστεύω πως, παρόλο που κάποιες φορές νομίζουμε ότι είναι πιο εύκολη και την παίρνουμε πιο ανάλαφρο, θέλει πείρα. Γιατί πιάνει και τις παραμικρές λεπτομερείς της υποκριτικής: τη σκέψη. Αυτό είναι το μαγικό σε αυτήν την καινούργια μου αγάπη. Η τηλεόραση αισθάνομαι ότι είναι ένας πρωταθλητισμός, γιατί έχεις διαφορετική προπόνηση κάθε ημέρα. Είναι μια διαφορετική σκηνή μια διαφορετική συνθήκη, στην οποία πρέπει να αντεπεξέλθεις χωρίς πρόβες πριν -όπως συμβαίνει στο θέατρο- και δοκιμάζεσαι συνεχώς, σε διαφορετικά πράγματα και επίπεδα, και πρέπει να είσαι συνεχώς γυμνασμένος στην τέχνη σου», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved