Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τίποτα δεν προμηνύει τη θύελλα που θα ξεσπάσει
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τίποτα δεν προμηνύει τη θύελλα που θα ξεσπάσει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, η νύχτα για την Κατερίνα και τον Παναγή κλείνει με γλυκά αισθήματα και η ημέρα τους ξεκινάει με ζεστά χαμόγελα.

Τίποτα δεν προμηνύει τη θύελλα που θα ξεσπάσει, όταν ο Σίμος με την γκάφα του αποκαλύπτει ότι ο Παναγής τού έχει μιλήσει για το τατουάζ την Κατερίνας, καθώς την είδε κατά λάθος γυμνή στο μπάνιο του σπιτιού του, και τώρα πια το ξέρει όλο το χωριό.

Ο Ασημάκης, μετά την πρώτη του νύχτα στο Δημαρχείο, βρίσκει μόνιμο κατάλυμα στην αποθήκη του Ηλία. Ο μειλίχιος επισκέπτης μοιάζει να κρύβει κάτι, αλλά για την ώρα κανείς δεν τον υποψιάζεται.

Το συμβούλιο συνεδριάζει για την παροχή νερού στα εγγόνια του Βαγγέλα, αλλά στην ατζέντα προστίθεται ένα τετράδιο με υπογραφές, που μάζεψε ο Ηλίας, για την απομάκρυνση του Παρασκευά από το αξίωμα, απειλώντας ότι αν τον αγνοήσουν θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Κι ενώ η ημέρα για την Κατερίνα και τον Παναγή εξελίχθηκε άσχημα, η νύχτα αποδεικνύει ότι πάντα υπάρχει περιθώριο τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved