Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας διώχνει την Κέντρα
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας διώχνει την Κέντρα

Έλα στη θέση μου: Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς.

Η σειρά, Έλα στη θέση μου, επέστρεψε στο πρόγραμμα του Alpha για 5η συνεχόμενη χρονιά. Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Ο Αχιλλέας και η Κέντρα, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψαν στην Ελλάδα, είχαν έναν και μοναδικό σκοπό: να πωληθεί η Sofo το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψουν στην Αγγλία για να ζήσουν εκεί τη ζωή τους. Μάλιστα, η πάμπλουτη αριστοκράτισσα, για να πετύχει τον σκοπό της, έχει μεθοδεύσει αρκετές κινήσεις. Μία από αυ­τές είναι η εξαγορά της εταιρείας από αυτήν του πατέρα της, την Αναβατόρι. Ωστόσο, όπως έχουμε δει, ο Αχιλλέας από τότε που αντίκρισε ξανά την πρώην σύζυγο του, τη Ρενάτα, ένιωσε τα συναισθήματα του για αυτή να «ξυπνούν» και έκτοτε να δημιουργεί διάφορα εμπόδια, καθυστερώ­ντας έτσι την επίτευξη της όποιας συμφωνίας.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΜΥtv», η Κέ­ντρα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύζυγο της και αποφα­σίζει να το ερευνήσει. Σε αυτό το πλαίσιο, ζητάει από τη Βάνα να ξεχάσει την κακή συμπεριφορά που είχε απέναντι της όλο αυτό το διάστημα και να κάνουν μία ειλικρινή συζήτη­ση, γυναίκα προς γυναίκα, για τον Αχιλλέα. Και αυ­τό γιατί τον γνωρίζει πολύ καλά και από την καλή και από την κακή πλευρά του. Εκείνη τη στιγμή, π Βάνα, παρά τους ενδοιασμούς της, λέει κάποια πράγματα για τον Αχιλλέα στη νεαρή γυναίκα, με εκείνη να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Μάλιστα, κάθε μέρα που περνάει, η Κέντρα δι­απιστώνει ότι ο αγαπημένος της συμπεριφέρεται περίεργα και υποψιάζεται ότι πίσω από αυτό κρύβεται το γεγονός ότι δεν ξεπέρασε ποτέ την πρώην σύζυγο του, τη Ρενάτα. Για αυτόν τον λό­γο κάνει ό,τι μπορεί για να μην προχωρήσει η εξαγορά της Sofo από την εταιρεία του πατέρα της, κερδίζοντας όλο και περισσότερο χρόνο. Έκτοτε, λοιπόν, αρχίζει να τον πιέζει με κάθε τρόπο να προχωρήσουν άμεσα το σχέδιο τους και να επιστρέψουν στην Αγγλία. Μόνο που ο Αχιλλέας δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση που βιώνει, δηλα­δή τα συναισθήματα που τρέφει για τη Ρενάτα και ταυτόχρονα την πίε­ση που του ασκεί η Κέντρα.

Διαβάστε περισσότερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved