8 λέξεις: Έγκυος η Αλίκη - Η κίνηση που θα οδηγήσει στον χωρισμό
Media

8 λέξεις: Έγκυος η Αλίκη - Η κίνηση που θα οδηγήσει στον χωρισμό

8 λέξεις: Όσα θα δούμε σύντομα στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ

O Έκτορας από την πρώτη στιγμή που συνάντησε την Αλίκη και έμαθε την ιστορία της, έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα της και να τη βγάλει από τη φυλακή. Έκτοτε οι δυο τους έχουν κληθεί ουκ ολίγες φορές να αντιμετωπίσουν πολ­λά και σοβαρά προβλήματα, που προκαλούνταν από την εμπλοκή άλ­λων προσώπων αλλά και από ία ψυχολογικά τραύματα που φέρει η Αλίκη, εξαιτίας της κακομεταχείρισης που είχε από τον πατέρα της και τον θείο της. Παρ' όλα αυτά, ο Έκτορας και η Αλίκη πάντα έβρι­σκαν και βρίσκουν τρόπους να τα ξεπεράσουν.

Ακόμη και όταν, ύστε­ρα από τόσους μήνες ολοκλήρωσαν τη σχέση τους κάνοντας έρωτα. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς όμως θα δούμε μία εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αποκλειστι­κό ρεπορτάζ του «ΜΥtv», η Αλίκη αρχίζει να αισθάνεται έντονη αδι­αθεσία και ο νους της πηγαίνει κατευθείαν σε κάτι που, ειδικά στην παρούσα φάση, δεν θέλει να συμβεί. Δηλαδή να είναι έγκυος. Έτσι, αποφασίζει να το εξακριβώσει κάνοντας τεστ εγκυμοσύνης.

Η ίδια, όταν βλέπει ότι το τεστ είναι θετικό, αναστατώνεται και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, μέχρι που τη βλέπει ο Έκτορας και ζητάει να μάθει τι συνέβη. Εκείνη τη στιγμή, η Αλίκη του ανακοινώνει ότι είναι έγκυ­ος. Τα νέα της εγκυμοσύνης γεμίζουν χαρά τον 'Εκτορα, όχι όμως και την Αλίκη, η οποία δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, επικοινωνεί με την καλή της φίλη, την 'Ερση, και της εξομολογείται την πιο ενδόμυχη σκέψη της να κάνει έκτρωση κρυφά από τον αγαπημένο της.

Εκείνη τη στιγμή, η 'Ερση ξαφνιάζεται δυσάρεστα και την παροτρύνει να κάνει μία σοβαρή συζήτηση με τον 'Εκτορα, καθώς αυτή την απόφαση πρέπει να την πάρουν από κοινού, ειδάλλως θα συγκρουστούν άσχημα. Ύστερα, λοιπόν, ο Έκτορας και η Αλίκη κάνουν μία συζήτηση, με τον πρώτο να προσπαθεί να την πεί­σει να κρατήσει το παιδί, καθώς έτσι θα αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητα τους αλλά εκείνη παραμένει αρνητική.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΗΓΗ:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved