Media

Μπουρδούμης: Δεν πάει ο νους σας τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Bachelor

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμμετείχε στο σουηδικό The Bachelor πριν τρία χρόνια και αποκάλυψε πως υπάρχει σενάριο και όχι μόνο…  

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε στην εκπομπή, The 2night show: «Αυτό ήταν μια τεράστια καραμπόλα. Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη και ήταν μια κυρία, Ελληνοσουηδέζα, και πιάνουμε την κουβέντα. Αυτή ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του μεγάλου χορηγού, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Τότε εγώ έκανα το Mamma Mia. Μέσα σε όλη τη συζήτηση μου είπε ότι είχε μια ιδέα. Εγώ δεν ήξερα τότε τι είναι το Bachelor.»!

Και τόνισε: «Πάω εκεί, την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές. Βέβαια να ομολογήσω πως σε τέτοιο κτίριο δεν είχα ξαναπάει ποτέ. Μου είπαν, λοιπόν για το Bachelor ότι έχει σενάριο, έχει σκαλέτα, δεν γίνεται κάτι τυχαίο. Κι αν γίνεται είναι βάσει συνθηκών που δίνονται στους παίκτες. Τότε ήταν η πέμπτη σεζόν. Και φτιάχνεται ένα σενάριο, με κάποιες ιδέες δικές μου. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Δε γυρίσαμε ταινία. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Εγινε εδώ το Bachelor και με ενημέρωσαν πως βρήκαν αυτό που έκανα στο σουηδικό».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved