Οι φωτό που θα σε κάνουν να δεις την «Αγγελική» με άλλο μάτι
Media

Οι φωτό που θα σε κάνουν να δεις την «Αγγελική» με άλλο μάτι

Αγγελική: Ένα από τα πρόσωπα που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική», την οποία υποδύεται η ταλαντούχα Μαίρη Μηνά.

Το κορίτσι από τα Τρίκαλα είναι από τις ηθοποιούς που ήρθε για να μείνει αφού περίτεχνα μέσα από τη σειρά «ξεδιπλώνει» το ταλέντο της.

Η Μαίρη Μηνά είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών από το 2016 και πτυχιούχος Κοινωνική Λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Και μπορεί τηλεοπτικά αυτή να είναι η πρώτη της δουλειά, ωστόσο μέσα σε ελάχιστα χρόνια έχει κτίσει μια εντυπωσιακή θεατρική διαδρομή, καθώς έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Καραθάνο στη «Σαλώμη» (Φεστιβάλ Αθηνών 2015), τον Φίλιππο Τσαλαχούρη στον «Ιούλιο Καίσαρα» (Μέγαρο Μουσικής, 2015), τον Αργύρη Ξάφη και την Αμαλία Μουτούση στο «Οιδίπους Τύραννος» (Μέγαρο Μουσικής, 2017), την Ιώ Βουλγαράκη (Θέατρο «Πόλη», 2016 -2017) και στο «Αφιξις» (Μικρή Επίδαυρος, Φεστιβάλ Αθηνών 2017), με τον Θάνο Παπακωνσταντίνου στην «Ηλέκτρα» (Επίδαυρος, Φεστιβάλ Αθηνών 2018), με την Ελένη Σκότη και την ομάδα Νάμα στην παράσταση «Με λένε Έμμα» (2019) και με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στην παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Τενεσί Ουίλιαμς, στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου», που διεκόπη λόγω της πανδημίας.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της έχει δοθεί ολοκληρωτικά στο ρόλο της Αγγελικής και πραγματικά μπαίνοντας στο Instagram account της «συναντήσαμε» ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο!

Αυτή είναι άλλωστε και η «μαγεία» με τους ηθοποιούς!

Δες φωτογραφίες της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved