Media

H τούρτα του Τσαλίκη που είχε τη... φάτσα του Χολίδη και τα νεύρα με τη Χοροζίδου!

Gossip-tv Team

J2US: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει στα backstage του Just the two of us. Μας τα αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαλίκης και γελάσαμε πολύ! 

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Έλα χαμογέλα για το J2US και σχολίασε την κριτική που έγινε σε αυτόν και την παρτενέρ του Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αλλά και το περιστατικό με την τούρτα με το πρόσωπο του Χρήστου Χολίδη πάνω.

Τι είχε συμβεί;

Ο Γιώργος έχει γενέθλια σήμερα και ενώ του έγινε έκπληξη στον αέρα του σόου χθες, όταν βρέθηκε στα παρασκήνια είδε μία υπέροχη και πολύ εντυπωσιακή τούρτα γύρω από την οποία είχαν μαζευτεί όλα τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο J2US.

Μάταια όμως ο τραγουδιστής νόμιζε ότι η τούρτα ήταν για εκείνον αφού η τούρτα είχε πάνω του το πρόσωπο του Χρήστου Χολίδη. Στη θέα της και μόνο ο Γιώργος σάστισε αλλά όταν ρώτησε την Παρθένα Χοροζίδου γιατί η τούρτα είχε το πρόσωπο του Χολίδη εκείνη του απάντησε πως προοριζόταν όντως για τον Χρήστο στον οποίο ήθελαν να κάνουν έκπληξη για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού.

Καταλαβαίνετε πώς έπεσε από τα σύννεφα ο Τσαλίκης ο οποίος άρχισε να... φωνάζει, με πολύ χιούμορ βέβαια. Δείτε τι δήλωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved