Big Brother: Αφροδίτη: «Πήγα για να πληρώσω τα χρέη της οικογένειάς μου»
Media

Big Brother: Αφροδίτη: «Πήγα για να πληρώσω τα χρέη της οικογένειάς μου»

Big Brother: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε τόσο για τη ζωή της όσο και για τη "θητεία" της μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η Αφροδίτη μίλησε για τη ζωή της, αποκαλύπτοντας: «Ήρθα στην Ελλάδα από τη Νότια Αφρική σε ηλικία 10 ετών... Όταν πέθανε ο πατέρας μου έκλεισε το εργαστήριο με σφολιάτες που είχε και η μητέρα μου προσέχει παιδάκια».

Στη συνέχεια η Αφροδίτη αναφέρθηκε στο bofy shaming και το bullying που δέχεται μέσω των social media. Η ίδια αποκάλυψε: «Θα πήγαινα καλύτερα στα social media αλλά υπάρχει προκατάληψη».

Η πρώην παίκτρια του Big Brother επίσης τόνισε: «Είτε είσαι 30 είτε 130 κιλά πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου... Στην Ελλάδα επικρατεί το body shaming σε άντρες και γυναίκες».

H ίδια αναφέρθηκε σε διάφορες εμπειρίες που είχε και δήλωσε ευθαρσώς: «Είμαι χοντρή! Είναι αλήθεια και δεν είναι κακό... Χωρίς να με γνωρίζουν, με σταματούν για να μου πουν να αδυνατίσω... Μειονέκτημα δεν είναι το ύψος ή τα κιλά, αλλά το να μη σέβεσαι».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν ένιωσα μειονεκτικά αλλά καταλάβαινα από τα βλέμματα ότι είμαι διαφορετική... Δεν ήθελα να αλλάξω... Κυριαρχεί η εικόνα του τέλειου και λες "γιατί είναι όλοι ίδιοι και εγώ διαφέρω;"».

Ενώ σε ό,τι αφορά την υγεία της η ίδια αποκάλυψε: «Δεν λέω σε κανένα με πολλά κιλά ‘μπράβο’... Είμαι καλά στην υγεία μου και κάνω ολες τις εξετάσεις. Οι γιατροί μου μένουν έκπληκτοι... Το σημαντικό είναι να είσαι καλά στην υγεία σου».

Η Αφροδίτη δεν παρέλειψε να μιλήσει και στους haters του αλλά και τον τρόπο που η ίδια εκλαμβάνει τα μηνύματά τους. Πόσο την επηρεάζουν; «Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω» παραδέχτηκε ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μου εύχονται ακόμα και να πεθάνω χωρίς να σκέφτονται ότι είμαι κόρη κάποιου... Οι περισσότεροι haters είτε ζηλεύουν που είμαι καλά είτε δεν έχουν αγαπηθεί».

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που αποφάσισε να μπει μέσα στο Big Brother η Αφροδίτη αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Με τον θάνατο του πατέρα μου πλήρωσα το μερίδιό μου στην στενοχώρια... Ο πατέρας μου έφυγε μέσα σε μια ημέρα από σηψαιμία... Εγώ έχασα έναν γονιό, υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τα παιδιά τους... Στο Big Brother πήγα για να πληρώσω τα χρέη της οικογένειάς μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved