Αγγελική: Αποκάλυψη – σοκ για τη νύχτα του βιασμού
Media

Αγγελική: Αποκάλυψη – σοκ για τη νύχτα του βιασμού

Αγγελική: Οι καταιγιστικές εξελίξεις φέρνουν στο φως μια αποκάλυψη για τη νύχτα του βιασμού.  

Στο πάρτι ο Νικόλας πίνει συνεχώς και μεθυσμένος πια ζητάει την Αγγελική. Όταν εκείνη πηγαίνει εκεί, μετά από τηλεφώνημα του Αποστόλη, ο Νικόλας προχωρεί σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης έχουν ταραχθεί από τις αποκαλύψεις του Νικόλα σχετικά με το βράδυ του βιασμού και αποφασίζουν να μάθουν αν όντως είναι αλήθεια. Η αναδρομή στο παρελθόν, όμως, είναι επώδυνη.


Ο Μιχάλης πιέζει την Αγγελική να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν μακριά. Η Αγγελική ομολογεί στη μητέρα της πως έχει δεύτερες σκέψεις για την εκδίκηση της και εκείνη την παρακαλεί να γυρίσει επιτέλους στην Αθήνα. Η Κατερίνα ξεσπάει στην Αγγελική με πολύ άσχημο τρόπο προκαλώντας την οργή της Αθηνάς. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι αυτός και η Αγγελική αποφάσισαν να φύγουν από το κτήμα, χωρίς να ξέρουν όμως ότι η Κατερίνα τους ακούει.


Η Τζένη μαζί με τον Στέφανο δίνουν συνέντευξη στην τηλεόραση. Μόλις τους βλέπει η Αθηνά, γίνεται έξω φρενών. Ο Στέφανος μετά από έναν έντονο καβγά με τον Παύλο αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει με την Τζένη. Χωρίς να χάνει ευκαιρία ο Παύλος δίνει μία τηλεοπτική συνέντευξη που κατηγορεί ευθέως την Τζένη για την απάτη του πατέρα της.

Εκείνη τρομοκρατείται καθώς φοβάται ότι μπορεί να καταλήξει στη φυλακή. Από τη στιγμή που η Σοφία ενδίδει στο φλερτ του Χάρη, ξεκαθαρίζει στον Παύλο ότι οι δυο τους τελείωσαν ως ζευγάρι. Η Αγγελική στέλνει ανώνυμα στην Τζένη το βίντεο της από το ξενοδοχείο με τον Παύλο και την εκβιάζει να πει την αλήθεια στον Στέφανο, αλλιώς θα το στείλει και σ' αυτόν.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved