Αποκλειστικό: GNTM: Ξεχάστε τα φαβορί! Το spoiler που ανατρέπει τα πάντα!
Media

Αποκλειστικό: GNTM: Ξεχάστε τα φαβορί! Το spoiler που ανατρέπει τα πάντα!

GNTM: Μπορεί όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι μοντέλων να έχουν ήδη ξεχωρίσει τα φαβορί του φετινού κύκλου όμως με όσα μαθαίνουμε πως γίνονται στην πραγματικότητα στους κόλπους του παιχνιδιού, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτά τα φαβορί. 

Και αυτό γιατί μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να φεύγουν από το παιχνίδι παίκτες που η πλειοψηφία του κοινού αλλά ακόμα και οι coaches πίστευαν πως έχουν μία θέση στην τελική πεντάδα.

Όπως για παράδειγμα ο κούκλος Ηρακλής Τσουζίνοφ αλλά και η ξεχωριστή Παρασκευή Κερασιώτη. Κοινώς, δύο από τα πιο δυνατά χαρτιά του φετινού κύκλου του παιχνιδιού. Όπως μαθαίνουμε, τα δύο νεαρά παιδιά θα έχουν μέσα στις επόμενες προβολές του ριάλιτι μοντέλων την ίδια τύχη που είχε η Ξένια, το plus size μοντέλο που οι περισσότεροι πίστευαν πως θα φτάσει στον τελικό.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία μία δοκιμασία και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου.

Και αν δεν σας ικανοποιεί το παραπάνω spoiler για τις αποχωρήσεις των φαβορί, να σας ανταμείψουμε με ένα ακόμα πιο δυνατό spoiler που ομολογουμένως θα αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Ποιο είναι αυτό;

Ότι και τα τρία παιδιά, δηλαδή και η Παρασκευή και η Ξένια και ο Ηρακλής θα επιστρέψουν στο σπίτι, προς έκπληξη των συμπαικτών τους και μάλιστα θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και φυσικά τη νίκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved