Bachelor: Εταιρεία με άλογα καταγγέλλει «το απόσπασμα ήταν σκηνοθετημένο»
Media

Bachelor: Εταιρεία με άλογα καταγγέλλει «το απόσπασμα ήταν σκηνοθετημένο»

Στο τελευταίο επεισόδιο του Bachelor το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ένα ατύχημα που είχε με το άλογο ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Ραφαέλα.

Σύμφωνα με το Πρωινό, η εταιρεία που συνεργάστηκε με την παραγωγή του Bachelor, φιλοξενώντας τους συμμετέχοντες και προσφέροντας για τα γυρίσματα του επεισοδίου τα άλογα, αντέδρασε μετά την προβολή του μιας και το ατύχημα ήταν σκηνοθετημένο.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε το Πρωινό, η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: «Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τυπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Μάλιστα, το Πρωινό αποκάλυψε ότι στο Bachelor της Νέας Ζηλανδίας είχαν ακριβώς το ίδιο ατύχημα πριν τέσσερα χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved