8 λέξεις: Ο Φοίβος συλλαμβάνεται και ομολογεί
Media

8 λέξεις: Ο Φοίβος συλλαμβάνεται και ομολογεί

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (27/10) της σειράς, ο Φοίβος το σκάει από το σπίτι, αλλά η αστυνομία τον κυκλώνει και τελικά συλλαμβάνεται.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Ιφιγένεια για τα νέα κι εκείνη συγκλονισμένη παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Η Ναυσικά με τον Μιχαήλ μαθαίνουν τι έχει συμβεί κι ο Μιχαήλ συνδυάζει το γεγονός με την επικείμενη παραίτηση του Μιλτιάδη. Παράλληλα, η Κατερίνα κατηγορεί τον Μιλτιάδη για την επιλογή του να καταδώσει τον γιο τους και παθαίνει παράκρουση όταν μαθαίνει για τη σύλληψή του.

Ο Φοίβος αρνείται να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές και παρόλο που ομολογεί, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες για τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα τηλεφωνεί στον Λουκά που αγνοεί την κατάσταση κι αποφασίζει να γυρίσει πίσω. Η Ελισάβετ εκφωνεί το πρώτο της δελτίο και στο πάνελ μαζί της βρίσκεται κι ο Σίμος. Ο Οδυσσέας κι Έρση, σοκαρισμένοι από τα γεγονότα, αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να δώσουν μια ευκαιρία στον γάμο τους.

Η πρώτη εκπομπή της Ελισάβετ ολοκληρώνεται με επιτυχία και ο Αιμίλιος φαίνεται να "τρώει πόρτα" από τη νεαρή παρουσιάστρια. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι έκανε πρόταση στη Σμαράγδα για να δουλέψει ως ενδυματολόγος στο κανάλι και η αντίδραση του Άκη τα λέει όλα. Στο μεταξύ, ο Αιμίλιος βλέπει έναν εφιάλτη που αποκαλύπτει κάτι τραγικό για το παρελθόν του.

Ο Λουκάς επιστρέφει στην Ελλάδα, θέλοντας να συμπαρασταθεί κι αυτός στην οικογένεια Μαρόγλου. Ο Αλέκος, με εντολή του Άκη, φτάνει στην Κέρκυρα και πάει κατ’ ευθείαν στο σουβλατζίδικο του Φρίξου για να τον γνωρίσει αυτοπροσώπως. Η Βικτώρια είναι έτοιμη να χωρίσει τον Δημήτρη μέχρι τη στιγμή που ο Άκης τής λέει κάτι που ανατρέπει τα πάντα.

Η Αλίκη ανακοινώνει στον Έκτορα ότι είναι έγκυος και το ζευγάρι μπαίνει σε καινούριες περιπέτειες. Η Βικτώρια συναντιέται με τον Μιχαήλ και τελειώνει οριστικά μαζί του. Η Κατερίνα βρίσκεται σε πλήρη απελπισία και με δάκρυα στα μάτια ρωτάει τον Φοίβο, στο κελί της φυλακής, γιατί έκανε όλα αυτά τα εγκλήματα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved