Κατερίνα Ζήνωνος: «Η Αλίκη αγαπά πραγματικά τον Έκτορα και νιώθει ασφάλεια»
Media

Κατερίνα Ζήνωνος: «Η Αλίκη αγαπά πραγματικά τον Έκτορα και νιώθει ασφάλεια»

Η Κατερίνα Ζήνωνος είναι μία από τις νέες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, κάνοντας τα πρώτα της βήματα μέσα από το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», υποδυόμενη την Αλίκη.

Η ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για αυτή τη συνεργασία και για την ηρωίδα της.

Κατ' αρχάς, θα ήθελα να μας πεις δυο λόγια για τη συνεργασία σου με τους συντελεστές του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις»...

Αισθάνομαι πραγματικά τυχερή που είμαι σ' αυτή την υπέροχη ομάδα. Έλεγα πως θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ μαζί τους, και είναι μεγάλη η χαρά μου που είναι αυτό το ξεκίνημα μου ως νέα ηθοποιός.

Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτή την πρόταση;

Ο σημαντικότερος λόγος ήταν οι συντελεστές. Πάντα θαύμαζα τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, όταν μελέτησα και τον ρόλο της Αλίκης, ήμουν ακόμη πιο σίγουρη για την απόφαση μου. Σαν πρώτη μου δουλειά, προφανώς, με φόβιζε λίγο αυτός ο ρόλος, αλλά, ταυτόχρονα, ήταν μια πρόκληση για μένα. Δεν είναι ένας απλός ρόλος, αφού στέλνει πολλά μηνύματα και όλοι γνωρίζουμε πως η βία δυστυχώς υπάρχει στη σημερινή κοινωνία.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισες στην προσέγγιση της ηρωίδας σου;

Αρχικά, η δική μου ζωή είναι πολύ διαφορετική από αυτήν της ηρωίδας που υποδύομαι. Εγώ είμαι το κορίτσι του μπαμπά. Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια που υπάρχει πολλή αγάπη και αλληλοκατανόηση. Πράγματα που δεν ισχύουν στην περίπτωση της Αλίκης, και ήταν κάπως σκληρό για μένα προσπαθώντας να μπω σε αυτή την ψυχολογία.

Η Αλίκη έχει σαν χαρακτήρας διάφορες διακυμάνσεις. Πώς θα συνεχίσει;

Προφανώς δεν μπορεί να ξεφύγει απ' όλα αυτά που έχει περάσει στην παιδική της ηλικία. Πάντα θα τα κουβαλά. Ακόμη και σε στιγμές χαράς, δυσκολεύεται να εκδηλωθεί, και είναι πιο συγκρατημένη. Από εκεί και πέρα, με τον Εκτορα στο πλευρό της, με την υπομονή και την αγάπη που της δίνει, όλα μοιάζουν πιο εύκολα, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να απαλλαχτεί από τα ψυχολογικά τραύματα. Μην ξεχνάμε ότι βιαζόταν από τα 11 της και έφτασε μέχρι τον φόνο.

Υπάρχει ακόμη κάποια άγνωστη πτυχή της Αλίκης ή είναι πια... ανοιχτό βιβλίο;

Η Αλίκη είναι μόλις 19 χρόνων. Πιστεύω ότι στην πορεία θα ανακαλύψει περισσότερο τον εαυτό της.

Τον Έκτορα τον αγαπάει πραγματικά ή είναι μαζί του επειδή της προσφέρει αγάπη και προστασία;

Ο Έκτορας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που της στάθηκε και ήταν στο πλευρό της. Ένιωσε τι σημαίνει κάποιος να σε φροντίζει και να σ' αγαπά. Τον αγαπά πραγματικά και, ταυτόχρονα, νιώθει ασφάλεια, είπε στο MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved