Ελένη Ουζουνίδου: «Η Ναταλία βλέπει στον Σκορδά ένα σωστό πρότυπο για τον γιο της»
Media

Ελένη Ουζουνίδου: «Η Ναταλία βλέπει στον Σκορδά ένα σωστό πρότυπο για τον γιο της»

Η Ελένη Ουζουνίδου, μία από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με τον ΑΝΤΙ, πρωταγωνιστώντας στη νέα κωμωδία «Παρουσιάστε!».

Η ίδια αποκάλυψε όσα πρέπει να ξέρουμε για τη Ναταλία, την ηρωίδα που υποδύεται, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο.

Ακόμη μία χρονιά παραμένεις στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αφού πρωταγωνιστείς στη νέα κωμική σειρά «Παρουσιάστε!».

Ακριβώς. Λίγο πριν από το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Πέτα τη φριτέζα» και στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αυτών των χρόνων με τον Γιάννη Μπέζο, με τον Μάκη Πιτταρά, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Κρητικό έγραφαν τις σειρές «Αστέρας Ραχούλας» και «Πέτα τη φριτέζα», καθώς επίσης και με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, μου πρότειναν να είμαι μέρος της παρέας τους και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Έτσι, από τις αρχές Αυγούστου, αρχίσαμε τα γυρίσματα γι' αυτή τη νέα σειρά, που είναι διαφορετικού ύφους από την προηγούμενη.

Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον και απάντησες θετικά σ' αυτή την πρόταση;

Το γεγονός ότι η ηρωίδα που καλούμαι να υποδυθώ δεν έχει καμία σχέση με τη Ζαμπέλα που έκανα στην προηγούμενη σειρά (σ.σ.: «Πέτα τη φριτέζα»). Είναι το ακριβώς αντίθετο. Η Ναταλία Μαργαρώνη είναι μία καλή, ευγενική γυναίκα και αγαπά πραγματικά τον γιο της. Τόσο πολύ, που παίρνει ένα τροχόσπιτο και το τοποθετεί ακριβώς έξω από το στρατόπεδο στο οποίο υπηρετεί, για να τον φροντίζει, να του παρέχει σπιτικό φαγητό και να ξέρει ότι είναι δίπλα του ό,τι κι αν συμβεί.

Τι θέλετε να προσφέρετε στους τηλεθεατές μέσα από αυτή τη δουλειά;

Το «Παρουσιάστε!» είναι μία αμιγώς κωμική σειρά και μέσα από αυτή... παρουσιάζονται, πέρα από τους βετεράνους (Γιάννης Μπέζος, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μανώλης Μαυροματάκης), νέοι και υπερταλαντούχοι ηθοποιοί, άντρες και γυναίκες.

Το κοινό δείχνει να αποζητά νέα πρόσωπα, σωστά;

Πολύ σωστά και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Καραγιάννη, στον Γιάννη Μπέζο και στον ΑΝΤ1 που δίνουν αυτή την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα. Το κοινό έχει κουραστεί να βλέπει από τη δεκαετία του '90 να ανακυκλώνονται συνέχεια οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια κόνσεπτ... Επίσης, το «Παρουσιάστε!» δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το «Της Ελλάδος τα παιδιά». Είναι τελείως διαφορετικό το είδος, αλλά και το ύφος της σειράς, ενώ τα περισσότερα γυρίσματα γίνονται σε εξωτερικούς, φυσικούς, χώρους.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που καλείστε να αντιμετωπίσετε;

Τις δυσκολίες των εξωτερικών χώρων, όπως το φως του ηλίου, το χώμα, τα χαλίκια, τα αεροπλάνα που περνάνε συνέχεια από πάνω μας, τα παιδιά που παίζουν κοντά στις τοποθεσίες των γυρισμάτων κ.ά. Βέβαια όλα αυτά τα γνωρίζουμε και εμείς κα η παραγωγή, οπότε προσέχουμε.

Πώς είναι η συνεργασία σου μ τον Γιάννη Μπέζο;

Κάποιοι, λίγοι βέβαια, έχουν την εικόνα ότι είναι πολύ αυστηρός και ιδιότροπος άνθρωπος αλλά εγώ, επειδή τον έχω ζήσει και στην προηγούμενη σειρά και στη θεατρική παράσταση που κάναμε, έχω διαφορετική άποψη. Είναι ένας αξιολάτρευτος, μορφωμένος, γενναιόδωρος και ζεστός άνθρωπος. Βρίσκεται πάντα μαζί με τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες του, φροντίζει να υπάρχει το καλύτερο κλίμα και παθιάζεται με ό,τι κι αν κάνει. Προσωπικά, τον έχω δει ελάχιστες φορές να εκνευρίζεται, και αυτό έχει συμβεί για κάποια αδικία. Η Ναταλία Μαργαρώνη, η ηρωίδα που υποδύεσαι στη σειρά, μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να μην πειράξουν τον γιο της; Η Ναταλία ζει σε έναν συμβατικό γάμο και είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που προσέχει τον γιο της και θεωρεί ότι είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Ομως, όπως έχουμε δει, της βγαίνει ότι είναι μία νέα γυναίκα, τη φλερτάρουν φαντάροι, ενώ φλερτάρει κα εκείνη...

Η Ναταλία διαπιστώνει ότι υπάρχει ένα φλερτ με τον Σκορδά. Πώς εξελίσσεται αυτή η σχέση;

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως η Ναταλία βλέπει στο πρόσωπο του Σκορδά έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να είναι ένα πολύ σωστό πρότυπο για τον γιο της, και αρχίζει να τον φλερτάρει.

Γιατί θέλει να περάσει τον Σκορδά σαν πρότυπο στον γιο της;

Από ό,τι έχω καταλάβει από τα μέχρι τώρα επεισόδια που έχω στα χέρια μου, η Ναταλία δεν είχε και τον καλύτερο γάμο. Θεωρώ, όμως, πως αυτό είναι μία πρόφαση. Βλέπει τα μάτια του Σκορδά και συγκλονίζεται ή όταν εκείνος της κάνει ένα κομπλιμέντο θυμάται ότι είναι γυναίκα.

Πώς θα αντιδράσει ο γιος της, ο Βαγγέλης, μαθαίνοντας για αυτό το φλερτ;

Για αυτό δεν ξέρω πολλά, παρά μόνο πως ο Βαγγέλης δεν θα το πάρει και τόσο καλά... (Γελάει.)

Το «Παρουσιάστε!» είναι η τρίτη σειρά την οποία παίζεις. Να υποθέσω ότι έχεις αναθεωρήσει τη σχέση σου με την τηλεόραση;

Όπως ξέρεις πολύ καλά, μέχρι πριν από τον «Αστέρα Ραχούλας», δεν ήθελα καθόλου την τηλεόραση. Την είχα τελείως διαφορετικά στο μυαλό μου, λόγω της σύγκρισης που κάνουμε σε σχέση με το θέατρο. Οταν όμως έγινε το πρώτο πλάνο στη σειρά, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Τελείωσε, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved