Παρελθόν -και επίσημα- η Αντελίνα από τον Alpha! Η ανακοίνωση του καναλιού!
Media

Παρελθόν -και επίσημα- η Αντελίνα από τον Alpha! Η ανακοίνωση του καναλιού!

Σε λήξη της συνεργασίας με την Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε ο Alpha εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: "O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει.

Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει".

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και καιρό δεν ήταν και οι καλύτερες, ειδικά μετά το τέλος της εκπομπής "Αντελίνα χτύπα του κουδούνι" που παρουσίαζε η όμορφη παρουσιάστρια.

Λίγο τα χαμηλά νούμερα της συγκεκριμένης εκπομπής που δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές να την μετατρέψουν σε καθημερινή μεσημεριανή τους συνήθεια, λίγο ο "παροπλισμός" της Αντελίνας μετά το τέλος του συγκεκριμένου concept, δημιούργησαν ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στο "σήμερα", με το κανάλι να ανακοινώνει και επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους.

Χαρακτηριστικές της δυσαρέσκειας που επικρατούσε ανάμεσά τους γι' αυτή τη συνεργασία ήταν μία πρόσφατη δήλωση του συζύγου της Αντελίνας, Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ

«Θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω.

Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κόσνεπτ και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Άκουσα ότι ο ALPHA δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση που ήταν τιμώμενο πρόσωπο η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνώριζα ότι δεν κατέβασε και όλες τις εκπομπές της, άγνωστη η βουλή του κυρίου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved