Άγριες Μέλισσες: Η σχέση Νικηφόρου-Ασημίνας οδεύει μέρα με τη μέρα σε τέλμα
Media

Άγριες Μέλισσες: Η σχέση Νικηφόρου-Ασημίνας οδεύει μέρα με τη μέρα σε τέλμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον δίσκο που πρόκειται να βγάλει ενώ ο Τάκης της κρύβει την πικρή αλήθεια.

Απ’ την άλλη, ο Φίλιππος φαίνεται πως φεύγει μια για πάντα απ’ τη ζωή τους. Οι συνεχείς εντάσεις στο σπίτι των Σεβαστών επηρεάζει τη σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που οδεύει μέρα με τη μέρα σε τέλμα.

Ο Μελέτης καταφθάνει στο Παρίσι ενώ η Πηνελόπη απορρίπτει ακόμα ένα «προξενιό», όμως, ένας γοητευτικός άντρας θα μπει τυχαία στη ζωή της όπως τυχαία θα μπει και στη ζωή του Δούκα, φέρνοντας ίσως την πολυπόθητη επιστροφή του. Ο Μιλτιάδης ενημερώνεται για την απόφαση της επιτροπής.

Θα καταφέρει αυτή τη φορά να γυρίσει στη παλιά του ζωή; Η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη, την εγκυμοσύνη της και προσπαθεί να την πείσει, να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη ενώ ο Γκούμας θα της δώσει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει.

Θα πεισθεί η Ελένη να κρατήσει ένα μωρό για να γλιτώσει απ’ το μαρτύριό της ή θ’ ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη να τερματίσει κρυφά την εγκυμοσύνη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved