The 2Night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Media

The 2Night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2Night Show: Μια καλή παρέα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» το παιδί θαύμα , τον Σπύρο Ντούγια , τον μικρό Σέργιο από τις «Άγριες Μέλισσες», που κλέβει την παράσταση στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Πώς μαθαίνει τα λόγια του για το γύρισμα; Ποιος είναι ο αγαπημένος του ηθοποιός από τη σειρά και τι κάνει στην ζωή του όταν κλείνουν οι κάμερες; Όλες οι απολαυστικές απαντήσεις του σε μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη που θα σας καθηλώσει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σε μια φιλική «σαλονικιώτικη» ατμόσφαιρα, μιλούν για την πορεία της εκπομπής της «Γράμμα για σένα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια θυμάται συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων που πέρασαν από τις εκπομπές της αλλά και δύσκολες περιπτώσεις που δεν προβλήθηκαν ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Χριστίνα Σάλτη, σε μια εξομολόγηση ψυχής μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σπίτι της. Εξακολουθεί να κουβαλάει τα βάρη του παρελθόντος; Γιατί δε θέλει να παντρευτεί;

Επίσης, αναφέρεται στο bullying που έχει βιώσει στον χώρο του τραγουδιού για τα κιλά της και για τις ανασφάλειες που βιώνει. Τέλος, μιλά για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us και το ταίρι της Αλέξη Παππά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved