GNTM: Αποχώρηση... θρίλερ! Οι εξηγήσεις και τα κλάματα! (photos+video)
Media

GNTM: Αποχώρηση... θρίλερ! Οι εξηγήσεις και τα κλάματα! (photos+video)

GNTM: Η αποψινή δοκιμασία κάτω από το νερό, ήταν πράγματι κάτι πολύ δύσκολο για τους παίκτες καθώς κλήθηκαν να φωτογραφηθούν ποζάροντας στον βυθό μιας πισίνας. 

Όπως παρακολουθήσαμε χθες, η στρατηγική χρήση του πλεονεκτήματος από τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και μία άτυχη στιγμή, οδήγησαν τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι εκτός διαγωνισμού.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης Τζουμάνης, παρά το μειονέκτημα, κατάφερε να πάρει τη δουλειά και οι πρώτες κουβέντες για την τακτική, που θα ακολουθήσει, ξεκινούν. Τα μοντέλα προσπαθούν να παίξουν σωστά τα χαρτιά τους στο παιχνίδι στρατηγικής ανάμεσα στις 2 διαμορφωμένες συμμαχίες του σπιτιού, και ο ανταγωνισμός γίνεται πλέον προσωπική υπόθεση.

Η ένταση της προηγούμενης δοκιμασίας έγινε πιο... γλυκιά καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο coach Γιώργος Καράβας και η fashion editor Βίνα Νεοφωτίστου, επισκέφτηκαν τα παιδιά με την απόλυτη πάρτι διάθεση! Με παρέα το αγαπημένο τους ποτό και φόντο την πισίνα, οι 3 καλεσμένοι έστησαν μία pool party φωτογράφιση, που σύντομα εξελίχθηκε σε ξέφρενη γιορτή.

Η καλύτερη λήψη από το φακό του Αλέκου Νικολάου, έδινε τη δυνατότητα σε 2 παιδιά να ζήσουν στιγμές εκτός σπιτιού, απολαμβάνοντας την επόμενη μέρα μια μοναδική εμπειρία scuba diving. Αυτοί ήταν ο Σήφης και ο Εμμάνουελ οι οποίοι έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Στο GNTM 3 τα συναισθήματα εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα. Η χαρούμενη διάθεση, μετά το party, έδωσε τη θέση της σε εντάσεις και διαπληκτισμούς, καθώς οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με άλλο ένα απαιτητικό concept και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα, που αυτό έφερνε μαζί του.

Με το επίπεδο δυσκολίας συνεχώς να ανεβαίνει, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στα παιδιά, εγγυώμενοι την ασφάλειά τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκόλεψαν τα μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Η Ρασέλ και η Παρασκευή έφυγαν από το σετ πολύ δυσαρεστημένες με τις προσπάθειές τους, ελπίζοντας πως στο πλατό οι κριτές θα τις σχολιάσουν επιεικώς.

Ποιος παίκτης όμως κατάφερε να έχει την καλύτερη λήψη και ποιος ή ποια είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μοντέλων;

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για τον παίκτη που φεύγει.

Δείτε τους παίκτες που είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved