Άγριες Μέλισσες: Ζει ο Κλεομένης; Αυτή είναι η τελευταία σκηνή του
Media

Άγριες Μέλισσες: Ζει ο Κλεομένης; Αυτή είναι η τελευταία σκηνή του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, o οποίος υποδύθηκε τον Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες μας έλυσε το μυστήριο γύρω από την τελευταία συγκλονιστική του σκηνή!

Πέθανε ο Κλεομένης ή μήπως όχι; Θα επιστρέψει στο Διαφάνι, όπως γράφτηκε πριν λίγες μέρες ή τελικά ο Μελέτης τον σκότωσε μιας και δεν τον είδαμε νεκρό;

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Ο Μελέτης να αστοχήσει από 50 εκατοστά μέσα σε ένα μικρό κομμάτι που ήταν αυτός ο τάφος… Ο Κλεομένης εκτελέστηκε μέσα στον τάφο. Έτσι έχουν τα πράγματα. Εγώ δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που συζητήσαμε είναι ότι ο κύκλος του Κλεομένη σαν ύπαρξη, σαν χαρακτήρας και σαν ιστορία, έκλεισε στον πρώτο κύκλο.»!

Και τόνισε: «Ήταν μια σκηνή που γυρίστηκε τον Ιούλιο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες σε ένα φρεσκοοργωμένο χωράφι στο Μαρκόπουλο, με τον ήλιο να ζεματάει από πάνω. Αυτό το τράβηγμα, που ήταν δεμένος ο Κλεομένης και τον τράβαγε ο Μελέτης έγινε κανονικότατα τρεις φορές. Δεν έγινε κάποιο τρικ. Ήταν δεμένα τα χέρια, υποβοηθούσα κι εγώ. Όταν τελείωσε και με εκτέλεσε, μου έδωσε το χέρι του να βγω, κάναμε μια πολύ δυνατή αγκαλιά συγκινημένοι, σαν συνάδελφοι. Του χρωστάω πολλά του Γιώργου Γεροντιδάκη, να ναι καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved