8 λέξεις: Τροχαίο ατύχημα για Μιχαήλ και Βικτώρια
Media

8 λέξεις: Τροχαίο ατύχημα για Μιχαήλ και Βικτώρια

Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλ­λον και γι' αυτόν τον λόγο έχουν αποφασίσει να είναι μαζί κρυφά.

Αν και εκείνη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Δημήτρη Αρώνη, αφού διστάζει να του ζητήσει να χωρίσουν, ο Μιχαήλ κάνει ό,τι μπορεί για να δι­αλύσει, έστω και στο παρά πέντε, τον επικείμενο γάμο. Και τα καταφέρνει Μόνο που αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Άκη και στον Δημήτρη οι οποίοι βιώνουν το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της ζωής τους, με τον πρώτο σε έξαλλη κατάσταση να αναθέτει σε ιδιωτικό ερευνητή να ψάξει να βρει που κρύβεται η νεαρή γυναίκα.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα μ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΜΥτν», θα δούμε τον Μιχαήλ και τη Βικτώρια να κρύβονται στο σπίτι του Μάρκου, αγωνιώντας για όσα πρόκειται να συμβούν στη ζωή τους, ύστερα από αυτό που έκαναν.

Εκείνη τη στιγμή, ο Μιχαήλ προσπαθεί να καθησυχάσει τη Βικτώρια και ταυτόχρονα, να την πείσει να μην πάει αμέσως να δώσει εξηγήσεις στον Άκη για τη ματαίωση του γάμου με τον γιο του, επισημαίνοντάς της πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει! Εκτοτε το παράνομο ζευγάρι εκμεταλλεύεται τον χρόνο που περνάει μαζί, μακριά από όλους και από όλα, για να γνωρίσει καλύτερα. Στο μεταξύ, στο πλευρό τους έχουν τον Οδυσσέα και την Έρση, που τους συμπαραστέκονται από την Κέρκυρα, αλλά και τον Μάρκο, ο οποίος τους έχει παραχωρήσει το σπίτι του, για να είναι πιο άνετα. Σύντομα, ο Μιχαήλ και η Βικτώρια αποφασίζουν να κάνουν μία βόλτα με το αυτοκίνητο, θέλοντας να αλλάξουν για λίγο παραστάσεις, αλλά εμπλέκονται σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα. Και μπορεί οι δυο τους να γλιτώνουν από τα χειρότερα, αλλά εκεί, για κα τους τύχη, βρίσκεται κάποιος που τραβάει βίντεο με το κινητό και στη συνέχεια το πουλάει στον Σίμο.

Τότε ο τελευταίος το κοινοποιεί αμέσως στο σάιτ του όπου το βλέπει ο Άκης και γίνεται έξω φρενών όταν διαπιστώνει πως η Βικτώρια το έσκασε τον... πρώην γαμπρό του.

ΠΗΓΗ:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved