Dot: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου
Media

Dot: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου

Dot: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την ομάδα της εκπομπής ακούμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μαθαίνουμε μυστικά μόδας και ομορφιάς, μαγειρεύουμε νόστιμες συνταγές, μπαίνουμε στον κόσμο του internet και της κοινωνικής δικτύωσης και διασκεδάζουμε με εναλλακτικούς τρόπους.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, καλεσμένη της εκπομπής είναι η Βάσια Τριφύλλη. Μιλά για τον γάμο της με τον Γιάννη Τριφύλλη, οικογενειακό φίλο και 20 χρόνια μεγαλύτερό της και αποκαλύπτει πως εξαιτίας του γάμου, ο πατέρας της δεν της ξαναμίλησε ποτέ. Αναφέρεται στον Κώστα Βουτσά, τον Χάρρυ Κλυνν και τον καβγά της με τον Απόστολο Γκλέτσο. Απαντά στο αν κόβεται το σεξ μετά από μια κάποια ηλικία, θυμάται τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας με το «Ραντεβού στα Τυφλά», τον χρόνο που περνά και το σήμερα που την βρίσκει να απολαμβάνει τη μοναξιά της και να μη σηκώνει τηλέφωνα. Τέλος, βλέπουμε και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό της αρχείο.

Ακόμη, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη προτείνει παγωμένο smoothie που δεν πίνεται αλλά τρώγεται!

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, η Εβελίνα Παπούλια κάθεται στον καναπέ του DOT. Aναφέρεται στη φιλία της με την Τζένη Μπαλατσινού και την Τατιάνα Στεφανίδου, στα χρόνια που σπούδαζε στην Αμερική και στον γάμο που παραλίγο να έκανε για να ανανεώσει τη βίζα της. Μιλά για τις αφόρητες πιέσεις των δημοσιογράφων την εποχή των «Δύο Ξένων» και για το πώς κατάφερε να πάρει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που της έδιναν, στην πρώτη της δουλειά.

Ακόμη, ο στρατηγός Μανώλης Σφακιανάκης και η ραδιοφωνική παραγωγός και influencer Τζένη Μελιτά συζητούν με τη Νάνσυ και τον Θανάση για την κοινωνική δικτύωση και τους κινδύνους που κρύβει.

Η εκπομπή κλείνει με απολαυστικό τρόπο και τον Γιάννη Αποστολάκη που προτείνει το πιο λαχταριστό brownie με καραμέλα και παγωτό βανίλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved