Media

GNTM: Η αποκάλυψη της Καγιά: «Με έχουν σπρώξει άπειρες φορές στην πασαρέλα»

Gossip-tv Team

GNTM: Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (2/11), είδαμε  τα μοντέλα να εκπαιδεύονται στην πασαρέλα υπό τις οδηγίες της Βίκυς Καγιά και του Γιώργου Καράβα.

Καθ’όλη τη διάρκεια της πασαρέλας των παικτών, η Βίκυ Καγιά έδινε τις πολύτιμες συμβουλές της ενώ κάποια στιγμή μοιράστηκε και μια προσωπική της εμπειρία θέλοντας να προστατέψει τα μοντέλα από τις «κακοτοπιές» που πιθανόν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον.

«Επίσης, ένα πράγμα που γίνεται με τα μοντέλα και λυπάμαι πολύ που σας το λέω εγώ, είναι ότι κολλάνε επίτηδες πίσω σας. Το κάνουν για να χάσετε τη δουλειά και ο σχεδιαστής να πει “α κοίτα τι επαγγελματίας”. Τα μάτια σας παντού. Θα σας μποϊκοτάρουν πολλές φορές. Μέχρι που θα φτάσουν να σας σπρώξουν. Τόσο απλά.
Εμένα μου έχει συμβεί άπειρες φορές. Και από τότε, μια φορά την έπαθα, δεν έρχεται από πίσω μου κανείς. Τα μάτια μου είναι παντού και προσέχω. Αυτή η δουλειά είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Χιλιάδες φορές με έχουν σπρώξει με τακούνια. Απλά δεν έχω πέσει. Ελπίζω εσείς να μην τα κάνετε ποτέ αυτά, γιατί δεν θα χρειαστεί», αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved