Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που θα κάνει το κοινό να λυγίσει
Media

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που θα κάνει το κοινό να λυγίσει

Άγριες Μέλισσες: Μια ακόμη σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Στην Τρούμπα, η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα. Ακόμη του ξεκαθαρίζει πως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Παράλληλα, ο Κωνσταντής αποφασίζει να κατέβει με τον Μελέτη στην Αθήνα για κάποιες δουλειές.

Οι δυο τους, όμως, το βράδυ βρίσκονται στους δρόμους της Τρούμπας και πολύ γρήγορα έχουν μία συνάντηση-έκπληξη.

Ο Κωνσταντής μπαίνει στο καμπαρέ της Τρούμπας και αντικρίζει τη Δρόσω. Δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει, καθώς αυτό που βλέπει δεν θυμίζει σε τίποτα τη Δρόσω όπως την ήξερε. Πίσω στο Διαφάνι, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την Ελένη απ' τα χέρια του Βόσκαρη, καθώς καταλαβαίνει πως, αν γίνει καλά, δεν θα αντέξει ούτε μία μέρα ακόμη στη φυλακή του.

Και ενώ η Ελένη καταφέρνει και ξεφεύγει τον κίνδυνο, ο Λάμπρος κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τρόπο να τη βγάλει από τη φυλακή. Και το πετυχαίνει πολύ σύντομα, όταν μαθαίνει πως η Ελένη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην οποία τραυματίστηκε έσωσε τη ζωή της κόρης ενός υπουργού και του αρραβωνιαστικού της.

Ο δάσκαλος, χωρίς να χάσει χρόνο, ανακαλύπτει πως πρόκειται για τον υπουργό Πεσματζή και θέλει να τον συναντήσει προκειμένου να του ζητήσει δώσει «χάρη» στην Ελένη και να αποφυλακιστεί. Και πολύ σύντομα θα παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες του να πετυχαίνουν.

Μέσω του δικού του αγώνα η Ελένη θα βρεθεί εκτός φυλακής. Την ίδια στιγμή, στην Τρούμπα, ο Κωνσταντής, προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Εκείνη είναι σοκαρισμένη και με την παρότρυνση και του Τάκη αποφασίζει να επισκεφθεί την αδελφή της και να τη δει ύστερα από έξι χρόνια.

Έπειτα, επηρεασμένη απ' τη συνάντηση της με την Ελένη, παίρνουν με τον Τάκη μία σημαντική απόφαση. Εκείνος, όμως, βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα. Μάλιστα, αυτό το σχέδιο όχι μόνο στέφεται από αποτυχία, αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δική του ζωή καθώς και της Δρόσως.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved