Media

Ρούλα Κορομηλά: Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Επιστρέφει στην TV; (video)

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση!

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του τραγουδιστικού show “Just the 2 of us» εξομολογήθηκε πως προσπαθεί να πείσει τη Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει στην τηλεόραση στο δεύτερο μέρος της φετινής σεζόν, τον Ιανουάριο.

Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι ένα χαρτί που δεν έχει κλείσει η καριέρα της τηλεοπτικά. Εμείς οι νέοι πρέπει να μαθαίνουμε από τους παλιούς και αυτό πλέον δεν συμβαίνει στην τηλεόραση. Έχω βαρεθεί να ακούω σχόλια περί παλιωμένων προσώπων», αναφερόμενος στη Ρούλα Κορομηλά!

Έκανε μια αποκάλυψη για τα νέα σχέδια και τις εκπομπές που ετοιμάζουν με την Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου. «Δεν θα είναι μαζί αλλά θα κάνουν κάτι διαφορετικό», είπε.

Επιπλέον, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Πηγή Δεβετζή, η οποία δεν θα είναι στο "Just the 2 of us" και εκμυστηρεύτηκε πως διατηρούν άψογες σχέσεις.

Όσον αφορά το σκεπτικό για την υλοποίηση της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά είπε πως προς το παρόν έχει παγώσει και δεν έχει κάνει δεύτερο ραντεβού! Έκανε συζητήσεις και για ένα τηλεοπτικό προϊόν μυθοπλασίας που θα ήθελε πολύ να το έχει στις παραγωγές του.

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved