Media

J2US: Σοκαρισμένοι Χοροζίδου - Χολίδης με την αποχώρησή τους! Οι πρώτες δηλώσεις

Gossip-tv Team

J2US: Τις πρώτες δηλώσεις τους μετά την απρόσμενη αποχώρησή τους χθες το βράδυ από το λαμπερό σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έκαναν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης

Η ηθοποιός μάλιστα δήλωσε σοκαρισμένη από την αποχώρησή τους από το J2US, γιατί δεν περίμενε να φύγουν τόσο νωρίς από το σόου. Επίσης, η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης σχολίασαν και την κριτική που δέχτηκαν.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής δήλωσε: "Νομίζω ότι δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους που επέλεγε όλα τα τραγούδια. Το συζητούσαμε άλλωστε όταν συναντιόμασταν.

Δεν μου είπαν ποτέ 'θα πεις αυτό' και μου του επέβαλαν. Λέγαμε κάποιο κομμάτι που πιστεύαμε ότι μας ταίριαζε. Δεν ήταν έκπληξη για μένα το ότι αποχωρήσαμε. Πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο σόου και χαίρομαι που γνώρισα τόσο εξαιρετικά παιδιά. Η Παρθένα είναι πλέον αδελφή μου, ένας άνθρωπος που θέλω να είναι φίλη μου".

Από την πλευρά της και η Παρθένα δεν έκρυψε τη μεγάλη αγάπη που έχει και εκείνη για τον παρτενέρ της αλλά και για πολλούς ακόμα καλλιτέχνες που γνώρισε μέσα στο σόου.

Δείτε στο βίντεο παραπάνω όσα δήλωσαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved