Elif: Η Ελίφ χάνει τις αισθήσεις της - Τι της συμβαίνει;
Media

Elif: Η Ελίφ χάνει τις αισθήσεις της - Τι της συμβαίνει;

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Βιλντάν βρίσκεται στο δάσος και έχει χάσει τις αισθήσεις της, ο Ταρίκ την έχει αφήσει εκεί. Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται. Η Ρεϊχάν λέει στη Χουμεϊρά πως θα γίνει μια υπέροχη μητέρα και η Χουμεϊρά χαίρεται να το ακούει.

Ο Κερέμ είναι στο νέο του γραφείο στη εταιρία και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Ο Ταρίκ φτάνει στην εταιρία και βλέπει τον Κερέμ. Υποκρίνεται τον χαρούμενο αλλά στην πραγματικότητα ζει έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του. Δεν θέλει τον Κερέμ στην εταιρία. Η Βιλντάν συνέρχεται και καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη. Στην πραγματικότητα εκείνη είχε κρύψει την Ελίφ στο σπίτι από την από την αρχή.

Η Βιλντάν λέει στην Ελίφ πως είναι πια μόνες και ο Ταρίκ δεν θα ασχοληθεί μαζί τους αλλά η μικρή λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν αναζητάει την Ελίφ και τη φωνάζει δυνατά. Η Βιλντάν κρύβεται πίσω από τα δέντρα. Έχει ένα σχέδιο, να κρύψει την Ελίφ από όλους. Ο Κερέμ ζητάει από τον Ταρίκ να του δείξει εμπιστοσύνη. Πιστεύει πως ο Ταρίκ δουλεύει πολύ σκληρά και δεν βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του και τη γυναίκα του. Σκοπός του Κερέμ είναι να δουλέψει για τον εαυτό του, τη μητέρα του και να ξεκουράσει τον Ταρίκ. Η γραμματέας φέρνει στον Κερέμ τις αναλύσεις και τις αναφορές του προηγούμενου έτους, που είχε ζητήσει, την ώρα που είναι στο γραφείο του ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ δυσαρεστείται αλλά δεν μπορεί να πει κουβέντα. Όταν σηκώνεται να φύγει, ο Κερέμ παρατηρεί πως τα παπούτσια του έχουν λάσπη και ο Ταρίκ του

λέει πως είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο στη διαδρομή για την εταιρία και αναγκάστηκε να κατέβει και να το διορθώσει. Η Βιλντάν είναι στο δωμάτιο της και καθαρίζει τα ρούχα της και το μέτωπο της από το αίμα.

Η Ελίφ εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Σιγά – σιγά, ανοίγει τα μάτια της. Η Χουμεϊρά είναι έξαλλη με τον Ταρίκ επειδή δεν της αρέσεις ο τρόπος, που της φέρεται. Ο Κερέμ συναντάει τη Ράνα στο ασανσέρ. Η Ράνα πιστεύει πως ο Κερέμ είναι υπάλληλος, δεν ξέρει ποιος είναι. Η Ράνα του δίνει να βγάλει φωτοτυπίες και ο Κερέμ δεν λέει πως δεν είναι βοηθός. Η Ράνα του λέει πως μπορεί να έχει μια καλή εμφάνιση και να είναι καλοντυμένος αλλά χρειάζονται και άλλα προσόντα για να εξελιχθεί. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη Σέμα, μια παλιά της φίλη. Η Σέμα ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει γιατί έχουν να μιλήσουν χρόνια.

Η Χουμεϊρά ζητάει ένα φαγητό και η Ματσιντέ με τη Γιλντίζ πιστεύουν ότι αυτό είναι σημάδι εγκυμοσύνης. Και οι δύο θέλουν να πιστέψουν πως είναι έγκυος αυτή τη φορά. Η Βιλντάν ζητάει από τη Σεμά να φροντίσει την Ελίφ για λίγες μέρες αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη ενός μικρού κοριτσιού…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved