Κλείσε τα μάτια: Η Μαρία μέσα στην απόγνωση, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Κλείσε τα μάτια: Η Μαρία μέσα στην απόγνωση, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κλείσε τα μάτια, η Μαρία στο ραντεβού της με τη Χριστίνα, αντιλαμβάνεται ότι ο Φίλιππος είναι αυτός που τα έχει μαζί της.

Μετά από αυτή την ανακάλυψη, η Μαρία εξαφανίζεται. Ο Φίλιππος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να μιλήσει ούτε στον Στέφανο για το πρόβλημα αυτό. Προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη Χριστίνα και το παιδί. Ο Στέφανος ξαφνιάζει την Άννα, στέλνοντάς της μήνυμα το βράδυ, ότι είναι κάτω από το σπίτι της και την περιμένει να πάνε βόλτα.

Η Άννα κατεβαίνει κρυφά από τον Κώστα. Μετά από τη βόλτα καταλήγουν στο σπίτι του και πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Το άλλο πρωί, η Άννα αντιμετωπίζει τον Κώστα, που ετοιμάζει τα πράγματά του για να φύγει. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που πρωταγωνιστεί ο Στέφανος, προβάλλεται και όλοι το παρακολουθούν στο σπίτι του Γιώργου. Ο Στέφανος με αμηχανία.

Τότε, η Χριστίνα αντιλαμβάνεται ότι ο Παύλος έχει σχέση με τον Γιώργο. Πάνω σ' ένα ξέσπασμα, ο Φίλιππος πάει και βρίσκει τη Μαρία και βέβαια καταλήγουν αγκαλιασμένοι. Αμέσως μετά, η Μαρία, μέσα στην απόγνωση, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved