GNTM: Βατερλό στο πλατό! Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς και την έφερε ο Καράβας!
Media

GNTM: Βατερλό στο πλατό! Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς και την έφερε ο Καράβας!

GNTM: Στο ριάλιτι μοντέλων αποδείχτηκε για ακόμα ένα επεισόδιο πως οι ανατροπές είναι μέρος του παιχνιδιού και πως οι εντάσεις και οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό.

Ήλιο, άθληση και κουβέντα, είχε το μενού της νέας ημέρας στο GNTM 3. Οι κορυφαίοι 9 του διαγωνισμού, μετά την οριστική αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελόζιεουα, συνειδητοποίησαν πως καμία ευκαιρία δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη, ιδίως όταν η οποιαδήποτε πρόβλεψη μπορεί να πέσει στο κενό.

Η πρωινή ρουτίνα “έσπασε” με την επίσκεψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Γιώργου Καράβα, που έφτασαν στο σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης: μέσα σε 2 λεπτά, τα παιδιά έπρεπε να φορέσουν πολύ στενά λάτεξ ρούχα και να προλάβουν να βγάλουν μια σέλφι πόζα στο τάμπλετ, που μετρούσε αντίστροφα.

Ο νικητής ήταν ο Αιμιλιάνο που μαζί με ακόμα τρεις συμπαίκτες που διάλεξε, τη Μαριαγάπη, τον Έντουαρντ και τη Λία, συμμετείχαν σε μια επαγγελματική φωτογράφηση με την υπογραφή του Δημήτρη Σκουλού. Οι τέσσερίς τους απέκτησαν την εμπειρία της φωτογράφησης στο κορυφαίο επίπεδο αλλά και ένα χρήσιμο εφόδιο για το book τους.

Όμως, η τελική απόφαση για τον Αιμιλιάνο πυροδότησε την ατμόσφαιρα, καθώς πολλοί φάνηκε να αμφισβητούν ανοιχτά το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για «εύνοια» από την πλευρά του Γιώργου Καράβα, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό και ένταση.

Έτσι, οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός, αποφάσισαν να δώσουν ένα «μάθημα» στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης. Σε μια καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο, οι διαγωνιζόμενοι ανέλαβαν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή, καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ, που θα έφτανε στο πλατό.

Φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving, τα παιδιά κλήθηκαν να μπουν στη θάλασσα και να ποζάρουν με φυσικότητα και δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου.

Τα ζευγάρια, που θα συνεργάζονταν καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που, ως νικητής του τελευταίου πλατό είχε και το στρατηγικό πλεονέκτημα.

Οι αποφάσεις του ήταν καθοριστικές και ξύπνησαν μια παλιά κόντρα. Η αμηχανία στο σετ απέδειξε πως μια βόλτα στη θάλασσα δεν είναι πάντα αγχολυτική και πως η ευθύνη της επιλογής είναι τελικά δύσκολη υπόθεση.

Σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και απογοήτευσης, οι τοπ 9 έφτασαν μπροστά στους κριτές για την ετυμηγορία. Η κριτική, που εξελίχθηκε σε Βατερλό, έθεσε υπό αμφισβήτηση ακόμα και τα πιο δυνατά μοντέλα. Ο χρόνος στο GNTM 3 φαίνεται να κυλά με μεγαλύτερη πλέον δυσκολία και μια παρέμβαση της τελευταίας στιγμής έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Και την ανατροπή έφερε ο Γιώργος Καράβας ο οποίος εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό και ζήτησε από τους κριτές μία χάρη.

Κάτι τέτοιο συνέβαινε για πρώτη φορά στα χρονικά του ριάλιτι μοντέλων και γι’ αυτό εξεπλάγησαν, σχεδόν σάστισαν η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Γιώργος Καράβας όμως βρέθηκε εκεί γιατί είχε να τους ζητήσει μία μεγάλη χάρη, όπως είπε. Ήθελε το πάθημα να μη γίνει μάθημα στους παίκτες και τούς ζήτησε να μη διώξουν κανέναν, θεωρώντας πως εκείνος ευθυνόταν για τις πολύ κακές λήψεις που είχαν οι περισσότεροι από τους παίκτες.

Τι συνέβη τελικά; Το δέχτηκαν οι κριτές; Δείτε πώς τελικά ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved