Elif: Η Ιντζί και η Ελίφ παραλίγο να συναντηθούν
Media

Elif: Η Ιντζί και η Ελίφ παραλίγο να συναντηθούν

Τι θα δούμε σήμερα, 26 Νοεμβρίου στη σειρά, Elif

Η Σέμα απορρίπτει το αίτημα της Βιλντάν. Ο Τζαφέρ, ο άντρας της Σεμά, τις ακούει και μαθαίνει πως η Βιλντάν δουλεύει στην έπαυλη των Χακτανίρ. Η Βιλντάν προσφέρει χρήματα στη Σεμά για τη βοήθειά της αλλά η γυναίκα αρνείται και πάλι.

Η Βιλντάν παίρνει την Ελίφ και φεύγει αλλά νιώθει απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει που να κρύψει την Ελίφ. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι είναι στο μαγαζί και ο Εμιρχάν με την Ιντζί επιστρέφουν από το σχολείο. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στην αδελφή της, τη Ζουλιντέ και της λέει πως πρέπει να συναντηθούν γιατί πρέπει να της πει κάτι. Η Ζουλιντέ φτιάχνει μια ζακέτα για την Ιντζί και η μικρή ξετρελαίνεται. Όμως ζητάει να φτιάξει άλλη μία για την Ελίφ, καθώς η Ιντζί δεν ξέρει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή.

Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη γειτονιά της Ζουλιντέ, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για εκείνη. Η Ιντζί και η Ελίφ παρολίγο να συναντηθούν. Ο Ταρίκ συστήνει τον Κερέμ στη Ράνα και εκείνη νιώθει αμήχανα επειδή πριν του είχε φερθεί σαν να είναι απλός υπάλληλος. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει την εύνοια του Κερέμ και να διορθώσει το λάθος της. Ο Κερέμ ζητάει διευκρινήσεις από τον Ταρίκ για τις αναφορές. Κάτι δεν είναι σωστό στα στοιχεία και ζητάει απαντήσεις. Ο Ταρίκ έχει για όλα μια απάντηση αλλά παραμένει σκεπτικός. Ο Τζαφέρ αναγκάζει τη Σεμά να τηλεφωνήσει στη Βιλντάν γιατί η γυναίκα δουλεύει στο σπίτι των Χακτανίρ και αυτό σημαίνει πολλά λεφτά. Η Βιλντάν πηγαίνει τελικά την Ελίφ στο σπίτι της Σεμά.

Αν δεν είχε προηγηθεί αυτό το τηλεφώνημα, η Ελίφ θα έμενε με τη Ζουλιντέ και η Ιντζί θα την έβλεπε και όλα θα είχαν αποκαλυφθεί. Όμως το σπίτι της Σεμά είναι κοντά με το σπίτι της Ζουλιντέ. Η Ζουλιντέ περιμένει την επίσκεψη της αδελφής της αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται τελικά και δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Μετά από απανωτές κλήσεις, η Βιλντάν απαντάει στη Ζουλιντέ και της λέει πως βρήκε λύση στο πρόβλημα της και δεν έχει ανάγκη τη βοήθειά της. Η Ρεϊχάν και η Γιλντίζ ανησυχούν γιατί δεν μπορούν να βρουν τη Βιλντάν και την Ελίφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved