Μουσικό Κουτί: Τζώρτζια και Θηβαίος σε δυο εξαιρετικές ερμηνείες πριν τις δεις στην τηλεόραση
Media

Μουσικό Κουτί: Τζώρτζια και Θηβαίος σε δυο εξαιρετικές ερμηνείες πριν τις δεις στην τηλεόραση

Εκρηκτική αποδεικνύεται η συνάντηση του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη με τους καλεσμένους τους στο «Μουσικό κουτί», Χρήστο Θηβαίο και Τζώρτζια Κεφαλάτην Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00. Η σύμπραξη των τεσσάρων στο ίδιο πλατό εξελίσσεται σ’ ένα μουσικό αντάμωμα με μεγάλο κέφι και εκπλήξεις.

Ελληνικά και ξένα κομμάτια, μεγάλες επιτυχίες, από λαϊκά, έντεχνα έως και ντίσκο, σόουλ, και ροκ, βάζουν φωτιά στο μέσο της εβδομάδας και ξεσηκώνουν τους τηλεθεατές από τους καναπέδες τους σε ένα αυτοσχέδιο δίωρο πάρτι.

Λίγες ώρες μόνο πριν από τη μετάδοση της εκπομπής, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε δύο μουσικά βίντεο, που έχει αναρτήσει η ΕΡΤ στον λογαριασμό της στο youtube.

Στο πρώτο, ο Χρήστος Θηβαίος ερμηνεύει συγκλονιστικά το πολύ γνωστό «Ain’t no Sunshine», με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να κάνει την εισαγωγή με την ηλεκτρική του κιθάρα.

Στο δεύτερο, η Τζώρτζια Κεφαλά των ΜΠΛΕ τραγουδά, δίνοντας μια διάσταση blues, το υπέροχο «Δεν θέλω». Τη συνοδεύουν, με τις ακουστικές τους κιθάρες, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Χρήστος Θηβαίος.

Δείτε στο βίντεο τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύει συγκλονιστικά το «Ain’t no Sunshine».

Δείτε στο βίντεο την Τζώρτζια Κεφαλά να τραγουδά, δίνοντας μια διάσταση blues, το υπέροχο «Δεν θέλω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved