Κλείσε τα μάτια: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Μαρία αμέσως μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Κλείσε τα μάτια: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Μαρία αμέσως μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κλείσε τα μάτια, ο Φίλιππος βρίσκει τη Μαρία αμέσως μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας της.

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το επόμενο πρωί και ενώ έχουν επιστρέψει στο σπίτι, η Μαρία βρίσκει ένα γράμμα από τον Φίλιππο, που της εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει να χωρίσουν. Ο Γιώργος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγείται στη φυλακή.

Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο πατέρας του Παύλου. Όταν ο Παύλος ζητάει τη χάρη από τον πατέρα του, εκείνος του ζητάει να του αποκαλύψει πού μένει η Μαρία.

Στο μεταξύ, η Μαρία αποφασίζει να γυρίσει στον Μιχάλη. Ο Κώστας αποφασίζει ότι δεν μπορεί άλλο να συνεχίσει με την Άννα, από τη στιγμή που εκείνη συνεχίζει να βλέπει τον Στέφανο και φεύγει από το σπίτι. Η Χριστίνα αποφασίζει τη διακοπή της κύησής της, αλλά την τελευταία στιγμή το μετανιώνει. Έτσι, καλεί τους γονείς της σε δείπνο στο σπίτι και -χωρίς να τον ενημερώσει γι' αυτό- ζητά το ίδιο από τον Φίλιππο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved