Ήλιος: Εξελίξεις: Ο Φίλιππος ένα βήμα πριν από την φυλακή!
Media

Ήλιος: Εξελίξεις: Ο Φίλιππος ένα βήμα πριν από την φυλακή!

Ήλιος: Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Η Λήδα και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα. Ωστόσο, η απόφαση της να εξομολογηθεί την αλήθεια στον Δημήτρη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Ο αστυνόμος τη χωρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ και ο Φίλιππος αποκαλύπτει στην Αλίκη την απιστία του και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι.

Η Αλίκη είναι ράκος βλέποντας τη ζωή της να καταρρέει, αλλά η στεναχώρια της μετατρέπεται γρήγορα σε οργή! Τις επόμενες μέρες, ο Φίλιππος και η Λήδα δέχονται τα πυρά από όλους και νιώθουν ενοχές για τον πόνο που έχουν προκαλέσει στον Δημήτρη, στην Αλίκη αλλά και στα παιδιά του. Όμως, οι δυο τους συναντιούνται και αποφασίζουν να, αγωνιστούν για την αγάπη τους και να ζήσουν επιτέλους μαζί όσα στερήθηκαν 18 χρόνια. Από την άλλη, η Αλίκη παλεύει να συμφιλιωθεί με την ιδέα του χωρισμού της και εξομολογείται στην Αλεξάνδρα όσα συνέβησαν.

Η τελευταία απογοητεύεται από τις πράξεις του γιου της αλλά δεν σκοπεύει να τον αφήσει να ζήσει με τη Λήδα. Επηρεάζει την Αλίκη και της προτείνει να εκβιάσουν τον Φίλιππο μιας και εκείνη τον κρατάει στο χέρι. Οι δύο γυναίκες συμμαχούν εναντίον του και είναι αποφασισμένες να τον πολεμήσουν και να κάνουν τα πάντα για να τον χωρίσουν από τη Λήδα για δεύτερη φορά. Η Αλίκη συμφωνεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να αναγκάσει τον Φίλιππο να γυρίσει κοντά της. Όμως, τα προβλήματα για τον ίδιο δεν σταματούν εδώ. Κάποια στιγμή, ο Κοντογιάννης περνάει στην αντεπίθεση και κινείται εναντίον του Φίλιππου, ο οποίος εδώ και λίγο διάστημα παλεύει για τη νέα του εταιρεία μιας και αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Δίπλα του σε όλη αυτή την προσπάθεια βρίσκεται η Λήδα, η οποία του δίνει δύναμη. Όμως, η παράτολμη κίνηση του να εξαπατήσει την τράπεζα για να πάρει το δάνειο, αποκαλύπτεται με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να κινδυνεύει να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Ο ίδιος, είναι μόνος, χωρίς βοήθεια από πουθενά και απεγνωσμένος. Ωστόσο, ένα ύποπτο και από μηχανής δώρο τον κάνει ξανά να ελπίζει. Συγκεκριμένα, μία επιταγή με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό φτάνει στο γραφείο του.

Ο Φίλιππος πιστεύει πως αυτή η επιταγή θα τον σώσει από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά ο Διονύσης του υπενθυμίζει τους κινδύνους που κρύβει η εξαργύρωση της. Τα λόγια του προβληματίζουν τον άντρα, ο οποίος βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει σε συμφωνία με έναν άγνωστο δικηγόρο. Έτσι, πριν κάνει οποιοδήποτε βήμα αποφασίζει να πάει στην τράπεζα και να συναντήσει τον διευθυντή, προκείμενου να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την επιταγή που του έστειλαν και για ποιο λόγο θέλει να τον βοηθήσει, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved