Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά επιστρέφουν....
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά επιστρέφουν....

Στο «Έλα στη θέση μου», την κωμική σειρά του Alpha που βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του τηλεοπτικού κοινού, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές, αλλά και οι … επιστροφές και οι αφίξεις συνεχίζονται. Από τα μέσα Δεκεμβρίου , θα δούμε  ξανά στη σειρά  τον Μιχάλη Μαρίνο (Δαμιανό) και την Ηρώ Πεκτέση (Ζωγραφιά)….

O Δαμιανός (Μιχάλης Μαρίνος) και η Ζωγραφιά (Ηρώ Πεκτέση) είχαν αποτολμήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη κοινή ζωή τους. Να φύγουν για την μακρινή Σαμόα όπου ο Δαμιανός είχε μεταφέρει παλαιότερα τα κεφάλαιά του να ζήσουν εκεί και να ασχοληθούν με την καλλιέργεια γλυκοπατάτας.

Η ειδοποίηση ότι πρέπει να αναλάβει τον γιο του, το αγόρι που έχει αποκτήσει με την παλιά γραμματέα του, την Έλλη, τον αναγκάζουν να «έρθει» στην Ελλάδα.



Θα έρθει μεν, αλλά θα έρθει με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο... Η συνάντηση με τον γιο του, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη επαφή μεταξύ τους, θα του δημιουργήσει προβλήματα. Γιατί ο γιος του, χωρίς να 'χει εικόνα πατέρα μέχρι σήμερα, έλκεται αυτόματα από την γεμάτη τρέλα γοητεία του Ζούβα. Ο μικρός Ντέμης θα λέγαμε ότι παθιάζεται με την ιδέα να είναι ο Ζούβας ο πατέρας του.

Ο Δαμιανός εισπράττει μια απρόσμενη απόρριψη και αυτό είναι κάτι που θα 'ρθει να προστεθεί στα συσσωρευμένα προβλήματα που του έχουν προκύψει στη Σαμόα. Ένα από αυτά: Αγόρασε νησί που εξαφανίστηκε από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Συμπαραστάτης και φύλακα άγγελός του, η Ζωγραφιά η οποία, για μία ακόμη φορά, θα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που ήρθαν στο δρόμο τους.



Δείτε απόψε, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 54

Η Ρενάτα ανακαλύπτει αρχεία που «καίνε» τον Αχιλλέα και υπόσχεται να τον τιμωρήσει. Η Κέντρα φοβάται ότι ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως του λέει ψέματα και ζητά τη βοήθεια της Βάνας, ενώ ο Βλάσης ψάχνει τον Ζούβα με άγριες διαθέσεις, σίγουρος ότι έχει σχέση με τη ληστεία των χρημάτων του. Ο Λεωνίδας μαθαίνει ότι η Φλωρέτα και η Μιράντα είχαν άλλον έναν καυγά και αποφασίζει να επέμβει, ενώ ο Μίμης προσπαθώντας να βοηθήσει τον Φώτη να τα βρει με τη Βάνα, κάνει τα πράγματα χειρότερα! Τι κρύβει ο Αχιλλέας από όλους τους υπόλοιπους μετόχους της Σόφο; Και πόσο θα αντέξει ο Ζούβας στην ανάκριση του Βλάση σχετικά με τις κινήσεις της Φαίης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved