ΕΡΤ: Νέα κωμική σειρά με πρωταγωνίστριες Ράντου, Λαμπρόγιαννη και Σχίζα!
Media

ΕΡΤ: Νέα κωμική σειρά με πρωταγωνίστριες Ράντου, Λαμπρόγιαννη και Σχίζα!

ΕΡΤ: Όλα όσα ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης για την επόμενη σεζόν! 

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν 2020-2021 να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο πολλοί υπεύθυνοι των καναλιών μελετούν ήδη προτάσεις για την επόμενη.

Μία από αυτές που κατατέθηκε πρόσφατα στη διοίκηση της ΕΡΤ είναι μία νέα, κωμική σειρά, σε σενάριο Νίκου Μήτσα («Το σόι σου» κ.ά.) και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου («Σαββατογεννημένες», «Στο παρά πέντε» κ.ά.), με πρωταγωνίστρι­ες την Ελένη Ράντου, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τη Ράνια Σχίζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού μας, το σενά­ριο της σειράς θέλει να βλέπουμε τις σχέσεις και τις περιπέτειες τρι­ών μαμάδων, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τους γιους τους.

Η εν λόγω πρόταση έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της δημόσιας τηλεόρασης και γι αυτόν τον λόγο είναι θετικοί στο να την εγκρίνουν.

Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη σειρά την εξέταζε και πριν από περίπου έναν χρόνο ο ΑΙ_ΡΗΑ με τους ίδιους συντελεστές, με τη διαφορά ότι στη θέση της Ράνιας Σχίζα βρισκόταν η Μίρκα Πα­πακωνσταντίνου, αλλά δεν εγκρίθηκε λόγω κόστους, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved