Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα έδωσε δυνατό spoiler–Οι περιπέτειές της στο Διαφάνι δεν έχουν τελειωμό
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα έδωσε δυνατό spoiler–Οι περιπέτειές της στο Διαφάνι δεν έχουν τελειωμό

Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς, Άγριες Μέλισσες, και στις περιπέτειες της Βιολέτας στο Διαφάνι που δεν έχουν τελειωμό!

Η Θεοφανία Παπαθωμά αρχικά αποκάλυψε για την εμφάνισή της: «Δεν ξέρω αν θα κάνω μπότοξ θα το σκεφτώ όταν μεγαλώσω»!

Και πρόσθεσε: «Δεν με ζηλεύουν οι γυναίκες γιατι δεν έχω κλέψει άνδρα. Αν θες τον άνδρα τον κρατάς. Δεν στον κλέβει κανείς. Όταν αγαπάω, αγαπάω με πάθος. Δεν φεύγω εύκολα από μια σχέση. Θέλει δουλειά η σχέση. Όταν έρχεται σε τέλμα είναι γιατί δε δουλεύτηκε. Γιατί μπήκε ο εγωισμός μέσα στη σχέση.»!

Όσο για τον αν θα παντρευτεί με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο, τόνισε: «Για τον Γρηγόρη Πετράκο τον σύζυγό της Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Θα το έκανα μόνο για την ευλογία του θεού. Είναι μέγα μυστήριο!»!

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τις Άγριες Μέλισσες: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Αλλά αν δεν πάει τρίτη χρονιά, που θα βρεις κάτι ανάλογο! Αυτή η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να γράψει και για τρίτη χρονιά. O Μιλτιάδης δε βλέπω να γίνεται καλά. Αυτό έχει πάρει το αυτί μου»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved