Έλα στη θέση μου: Αναπάντεχη συμμαχία Φαίης  - Μάρκου! Θύμα απαγωγής η Θάλεια!
Media

Έλα στη θέση μου: Αναπάντεχη συμμαχία Φαίης  - Μάρκου! Θύμα απαγωγής η Θάλεια!

Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος ανοίγει την καρδιά του στη Φαιή και παραδέχεται το μεγάλο του μυστικό σε σχέση με το επίμαχο βίντεο.

Εκείνη τότε τον καθησυχάζει, λέγοντας του πως θα τον βοηθήσει... Την ίδια ώρα, η Θάλεια εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Η παγίδα που στήνει η Φαίη εις βάρος της Θάλειας προκειμένου να την τιμωρήσει γι' αυτό που έκανε στον Βλάση αποδίδει καρπούς. Ο Βλάσης βλέπει πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της νεαρής κοπέλας και κοντεύει να τρελαθεί. Αρχίζει λοιπόν να μπαίνει σε δίλημμα. Μήπως ήρθε η ώρα να την καταγγείλει στην αστυνομία; Στο μεταξύ, ο Ζούβας καταφέρνει να πιάσει, δουλειά στον Λεωνίδα και ενημερώνει τη Φαίη για όσα συμβαίνουν στην αυλή. Όμως δύο γνωστοί του από τα παλιά εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα σύντομα να βρεθεί ξανά μπερδεμένος με τον υπόκοσμο της περιοχής...

Την ίδια ώρα, η διαρροή του επίμαχου βίντεο έχει αναστατώσει τους πάντες. Και φυσικά όλοι πιστεύουν πως ο Αχιλλέας το έβγαλε στο φως. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η Λατάνια του εκμυστηρεύεται πως ο Μάρκος ήταν εκείνος που μπαινόβγαινε κρυφά στο γραφείο του και έτσι ο Αχιλλέας αρχίζει να τον υποψιάζεται, πιστεύοντας πως η στιγμή που θα δικαιωθεί για τις συκοφαντίες που άκουσε πλησιάζει.

Βραδιά εκπλήξεων

Η Φαίη περνά το βράδυ της με τον Μάρκο, προσπαθώντας να μάθει τα μυστικά του, ενώ η Κέντρα ετοιμάζει μια έκπληξη στον Αχιλλέα. Σε μια στιγμή ειλικρίνειας, ο Μάρκος ομολογεί στην έκπληκτη Φαίη την αλήθεια για το βίντεο της Ρενάτας. Εκείνη του λέει πως ,θα τον βοηθήσει να κρατήσει κρυφό το μεγάλο του μυστικό... Το ήρεμο γεύμα που ονειρευόταν ο Φώτης με τη γυναίκα του καταστρέφεται εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά με τον Ζαχαρία και τον Ατσαλάκη. Μετά την εξέλιξη αυτή η Βάνα αποφασίζει πως δεν θέλει να συνεχίσει έναν γάμο που την κάνει δυστυχισμένη. Η Κέντρα, από την άλλη, κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναγίνει ευτυχισμένη με τον Αχιλλέα και να σώσει τη σχέση τους.

Ένταση και νέα σχεδία

Η παρέα της αποθήκης ετοιμάζει ένα κόλπο για να γλιτώσει ο Ατσαλάκης από τις υποψίες του Φώτη... Ο Μάρκος γίνεται μάρτυρας μιας έντονης συζήτησης του Αχιλλέα και της Ρενάτας, κατά τη διάρκεια της οποίας κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν πολλά... Σύντομα η Φαίη ανακαλύπτει πως στο γραφείο του Αχιλλέα υπάρχει κάμερα. Η Κέντρα δηλώνει αποφασισμένη να εγκατασταθεί στην εταιρία, προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά. Ο Θοδωρής θυμίζει στον Λεωνίδα τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε από τη Μιράντα . Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν ο Πελέκης εμφανιστεί στη 5οίο για να συναντήσει τον Αχιλλέα;

Ο Βλάσης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και οι σκέψεις τον βασανίζουν. Περιμένει με αγωνία τη Θάλεια, προκειμένου να τη ρωτήσει ευθέως αν του λέει ψέματα. Εκείνη όμως έχει μια αναπάντεχη συνάντηση στον δρόμο, που δεν θα της βγει σε καλό... Το παρατημένο ποδήλατο της γεμίζει ανησυχία και αμφιβολίες τους κατοίκους της αυλής και ο Βλάσης αποφασίζει να πάει στην αστυνομία. Την ίδια ώρα, η Θάλεια βρίσκεται στα χέρια του Μούχαλου και του Φάνη, που ψάχνουν τα δέκα εκατομμύρια. Οι απαγωγείς της Θάλειας προσπαθούν να ανοίξουν το κινητό της και τηλεφωνούν στη γιαγιά της. Αυτή η κλήση όμως γίνεται αφορμή να πιστέψει ο Βλάσης πως η Θάλεια ετοιμάζεται να το σκάσει με τα χρήματα του. Θα καταφέρει ο Ζούβας να του αλλάξει γνώμη με τις δικές του πληροφορίες; Ο Βλάσης πάντως είναι έτοιμος να τον χρησιμοποιήσει σαν... δόλωμα για να μάθει πού βρίσκεται η Θάλεια, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved