Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος Ελένης - Λάμπρου στο στόχαστρο του Βόσκαρη!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος Ελένης - Λάμπρου στο στόχαστρο του Βόσκαρη!

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος βλέπουν για μια ακόμα φορά το όνειρο τους για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο Διαφάνι να απειλείται από την παρουσία του Βόσκαρη που είναι πια πιο αδίστακτος από ποτέ!

Στο Διαφάνι επικεντρώνεται πια η ιστορία. Τέλος η φυλακή, τέλος σιγά σιγά και η Τρούμπα... Οι αδελφές Σταμίρη ξανασμίγουν στο χωριό, όμως οι σχέσεις τους δεν είναι όπως παλιά. Επιπλέον, στο χωριό βρίσκεται και ο Βόσκαρης, ο νέος διοικητής και βάζει στο στόχαστρο του τη σχέση Ελένης - Λάμπρου.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ

Η κόντρα της με τον Δούκα αναζωπυρώνεται και πάλι. Κι αυτή τη φορά δεν είναι μόνο τα χωράφια που τους χωρίζουν... Ο Δούκας δεν δέχεται ότι η Ελένη τιμωρήθηκε για τη δολοφονία του πρωτότοκου γιου του και φυσικά θέλει ακόμα και τη φυσική εξόντωση της. Το να τη διώξει πάλι από το Διαφάνι δεν του αρκεί... Από τη μεριά της, και η Ελένη θεωρεί ότι ο Δούκας δεν πλήρωσε ούτε για τις απατεωνιές εις βάρος των συγχωριανών του, αλλά -κυρίως- για το θάνατο του Γιάννου.

Η αντιπαράθεση τους λοιπόν συνεχίζεται, αν και κάτι μέσα στον Σεβαστό έχει αρχίσει να «σπάει». Γιατί αυτή τη φορά οι δυο γιοι του δεν είναι τόσο φανατικά με το μέρος του στην κόντρα του με την Ελένη. Ο Νικηφόρος εξάλλου ποτέ δεν ήταν, όμως τώρα βλέπει πως δεν μπορεί να στηρίζεται ούτε στον Κωνσταντή, ο οποίος δεν είναι πια το εκτελεστικό του όργανο... Άλλωστε, νιώθει προδομένος από τον πατέρα του, που ποτέ δεν του έχει δώσει σημαντικό ρόλο. Ακόμα και την περιουσία του την ανέθεσε στον Νικηφόρο, αν και ο Κωνσταντής ήταν εκείνος που δούλευε στα χωράφια για χρόνια μαζί με τον Μελέτη...

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΡΕΨΕΙ

Το χειρότερο, όμως, για την Ελένη δεν είναι ο Δούκας ή η Μυρσίνη. ..Είναι ο Βόσκαρης, ο οποίος είναι πια ο νέος διοικητής στη θέση του Προύσαλη και φτάνει στο Διαφάνι πιο αποφασισμένος και πιο αδίστακτος από ποτέ. Ο Βόσκαρης που δεν μπορεί να δεχτεί πως ηττήθηκε από μια απλή αγρότισσα κι ένα δάσκαλο... Ειδικά από το δάσκαλο... Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε τη συχνή παρουσία του στη φυλακή «του», ζητούσε επίμονα από την Ελένη να τον ξεκόψει και να σταματήσει να εμφανίζεται στα επισκεπτήρια, και να που είχε δίκιο... Έγινε ο άνθρωπος που τον κατέστρεψε. Αυτό πιστεύει στο θολωμένο του μυαλό, αφού δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο ίδιος κατέστρεψε τη ζωή του με τις επιλογές του.

Ύστερα από χρόνια, η Ελένη με τον Λάμπρο αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να είναι μαζί και τολμούν για πρώτη φορά να κάνουν όνειρα για το γάμο τους. Άλλωστε, η σχέση τους, η αγάπη τους είναι πια δεδομένη και γνωστή σε όλους. Βλέπουν ότι δεν είναι η στιγμή να κάνουν αυτό το βήμα, όμως η κατάσταση χειροτερεύει από την παρουσία του Βόσκαρη. Ο αδίστακτος διοικητής θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους. Και θα βρει σύμμαχο: τον Δούκα. Μπορεί κάποτε ο Δούκας να τον είχε διώξει, όμως ο νεοφερμένος διοικητής έχει τον τρόπο του να τον πείσει τώρα να τον βοηθήσει. Στα επόμενα επεισόδια, ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα, ώστε η Ελένη να μη γίνει κυρία Σεβαστού ξανά -στο πλευρό του Λάμπρου αυτή τη φορά.

Η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη δεν είναι πια το κοριτσάκι που εύκολα ακολουθούσε τις εντολές των μεγαλύτερων ή παρασύρονταν από όμορφα ρομαντικό λόγια. Ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει. Πήρε καλά το μάθημα της, ειδικά δίπλα στον Τάκη. Το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Κωνσταντής δεν την παρασύρει. Παρ' όλα αυτά, θα αντιληφθεί πρώτη ότι κάτι έχει αλλάξει και στο μικρό γιο του Σεβαστού. Στα επόμενα επεισόδια θα τη δούμε να τον εμπιστεύεται, αφού δείχνει να θέλει να παραμείνει στο πλευρό της και μετά την αποκάλυψη πως είναι η μητέρα του Σέργιου... Αυτό, άλλωστε, είναι και το μεγαλύτερο αγκάθι ανάμεσα τους κι όχι η «θητεία» της στην Τρούμπα. Άλλωστε, κι εκείνος έχει... αμαρτωλή «θητεία» δίπλα στον Δούκα. Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και βρίσκει μια εντελώς διαφορετική Ασημίνα.

Η σχέση τους ήταν ψυχρή στην τελευταία τους συνάντηση, λίγες στιγμές αφότου η Δρόσω γέννησε, και όλα αυτά τα χρόνια η Ασημίνα δεν έκανε καμία ουσιαστική προσπάθεια να μάθει νέα της. «Κλείστηκε στον πύργο της και έζησε στα μεγαλεία», τουλάχιστον αυτό πιστεύει η Δρόσω που αυτοεξορίστηκε και αυτοτιμωρήθηκε, Τώρα, βλέποντας σχεδόν καθημερινά πια τον Σέργιο, θέλει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Έχει στο πλευρό της και τον Κωνσταντή που τη στηρίζει, ενώ βλέπει πως η αδελφή της αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Το πλούσιο σπίτι των Σεβαστών δεν προσφέρει πια το ήρεμο περιβάλλον που χρειάζεται για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Έμεινε έξι χρόνια μακριά από τις αδελφές της, ειδικά από την Ελένη, που μπορεί πολλές φορές να ήταν σκληρή κι επικριτική απέναντι της, όμως ήταν πάντα το στήριγμα της, η «μητρική φιγούρα» που την προστάτευε. Έγινε «μάνα» για το γιο του Νικηφόρου και της Δρόσως, τον μεγάλωσε μέσα στο ψυχρό σπίτι των Σεβαστών κι αναγκάστηκε να τον αποκαλεί «Σέργιο» κι όχι «Γιώργο», όπως η ίδια θα ήθελε. Το χειρότερο όμως γι' αυτήν είναι ότι έχασε ακόμα και τη συντροφιά της Ανέτ η οποία επέλεξε να φύγει στο Παρίσι, ενώ έβλεπε χρόνο με το χρόνο τον Νικηφόρο να αγνοεί τα συναισθήματα της και να αφιερώνεται στη διαχείριση της οικογενειακής περιουσίας...

Έτσι, σύμφωνα με το σενάριο, η Ασημίνα δίπλα στον Μπάμπη ξεχνά για λίγο όλα της τα προβλήματα. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο επειδή είναι ευχάριστος χαρακτήρας αλλά και επειδή την ωθεί στο αλκοόλ και την κάνναβη. Η σχέση τους δεν θα μείνει απλά φιλική, κι αυτό θα πέσει στην αντίληψη του Νικηφόρου. Και δυστυχώς τα πράγματα στο Διαφάνι της δεκαετίας του '60 δεν απέχουν και πολύ απ' ό,τι ισχύει και σήμερα... όχι μόνο στο Διαφάνι: Η απιστία του συζύγου συγχωρείται πιο εύκολα από την απιστία της συζύγου... Το κυριότερο όμως είναι ότι εξαιτίας των εξαρτήσεων της, η Ασημίνα κινδυνεύει να χάσει τον Σέργιο που μεγάλωσε σαν δικό της παιδί, έστω κι αν στην αρχή είχε κρατήσει αρνητική στάση... Θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια της, αλλά και να μην αποκοπεί από τις αδελφές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved