Media

Ευθυμιάδης: «Ο hacker επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε χρήματα»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επέστρεψε στα social media και συγκεκριμένα από το instagram όπου την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε θύμα hacker.

Ξαφνικά ο λογαριασμός του στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εξαφανίστηκε και όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Καλύτερα δε γίνεται, ο άνθρωπος που χάκαρε τον λογαριασμό του επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε χρήματα για να τον επαναφέρει.

Βεβαίως, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε ήδη επικοινωνήσει με τη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αποφάσισε να μην ενδώσει στον εκβιασμό.

Σήμερα, μάλιστα, δημιούργησε εκ νέου λογαριασμό στο instagram και όταν έγινε η ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Alpha, ο ηθοποιός είχε μόλις 5 followers.

Mάλιστα ανέβασε και το πρώτο βίντεο στη νέα του σελίδα, απευθυνόμενος στους followers του και τονίζοντάς τους πως δεν είναι καθόλου θυμωμένος. Δείτε το πρώτο αυτό βίντεό του:

Όμως, όπως αποκάλυψε στο τέλος της κουβέντας τους η Ναταλία Γερμανού, ο συγκεκριμένος λογαριασμός έκανε… ρεκόρ αφού μέσα στα λίγα λεπτά της συνομιλίας τους, οι followers δεκαπλασιάστηκαν για να φτάσουν τελικά μέσα σε πέντε λεπτά τους 3,000 και φυσικά όσο περνούσε η ώρα τόσο ανέβαινε αυτό το νούμερο.

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σύντομη περιπέτειά του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved