GNTM: Η μεγάλη έκπληξη με τον παίκτη που αποχώρησε και τα κλάματα!
Media

GNTM: Η μεγάλη έκπληξη με τον παίκτη που αποχώρησε και τα κλάματα!

GNTM: Μεγάλη ανατροπή στην αποψινή αποχώρηση για παίκτη που είχε πολλές πιθανότητες να φτάσει στον τελικό! 

Μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη Τζουμάνη, η τελική 8άδα του φετινού διαγωνισμού είναι γεγονός και η αναλογία αγοριών- κοριτσιών βρέθηκε για πρώτη φορά σε ισορροπία.

Για μία ακόμα μέρα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, έκαναν την εμφάνισή τους στο σπίτι του GNTM 3 με παιχνιδιάρικη διάθεση, στήνοντας ένα challenge μόδας και styling.

Με έμπνευση από το Tik-Tok αλλά και από τη ρώσικη ρουλέτα, τα μοντέλα έπρεπε να συνδυάσουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με ευφάνταστο τρόπο, τυχαία είδη ρούχων σε ένα σύνολο.

Η δοκιμασία είχε σκοπό να διασκεδάσει τα παιδιά αλλά και να τεστάρει τη φαντασία και την αισθητική τους. Χωρίς να λείπουν οι γκρίνιες, οι παρατυπίες και τα ευτράπελα, η δοκιμασία πέτυχε, όμως η στιλιστική άποψη ενός μοντέλου ήταν που κέρδισε τόσο τις εντυπώσεις όσο και το έπαθλο.

Η 2η μέρα ξεκίνησε με μουσική και ο ρυθμός έδωσε το έναυσμα για άμεση ετοιμασία και αναχώρηση από το σπίτι. Το «πάρτι» συνεχίστηκε στο σετ, το οποίο είχε μετατραπεί σε ατμοσφαιρικό κλαμπ για να υποδεχθεί δύο λαμπερούς καλεσμένους, στη νέα δοκιμασία αποχώρησης.

Η μοναδική Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και ο επιβλητικός Mente Fuerte, έφεραν στο GNTM 3 τη νέα τους επιτυχία «Δεν είσαι εδώ» και κάλεσαν τα μοντέλα να συμμετέχουν στην promo αφίσα του κομματιού.

Η ενέργεια και οι υποδείξεις τους αποτέλεσαν σπουδαία βοήθεια για τους διαγωνιζόμενους, που έπρεπε να βγάλουν συναίσθημα και κίνηση, καθώς πόζαραν μπροστά από τα γράμματα του τίτλου.

Η Ξένια Μοτσκαλίδου, το μοντέλο που πήρε τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, έκανε την αντιστοίχιση στα props ενώ αφαίρεσε το δικαίωμα από τον Ανδρέα Αθανασόπουλό να ακούει μουσική, σε ένα concept που απαιτούσε χορευτικές πόζες.

Ο διακεκριμένος φωτογράφος FreddieF., απαθανάτισε τις προσπάθειες των παιδιών, τα οποία φάνηκε να δυσκολεύονται, υπό το βάρος των απαιτήσεων.

Ένα ακόμα πλατό αποκαλύφθηκε και οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τα μοντέλα για την ετυμηγορία, που ανέδειξε τους κορυφαίους 7 για φέτος. Η έκφραση, το σώμα, η διαχείριση του styling, η κίνηση αλλά και η ψυχολογία, μπήκαν στο στόχαστρο της κριτικής επιτροπής, καθώς τα ζητούμενα μοιάζουν να γίνονται ολοένα και πιο σύνθετα.

Ποιος παίκτης κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία;

Ποιος παίκτης τελικά δεν κατάφερε να πείσει για τις δυνατότητές του και είπε αντίο στο όνειρο του GNTM; Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση από τη Βίκυ Καγιά για την αποχώρηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved