Οικονόμου - Αναστασοπούλου: Αναστάτωση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ - Δείτε τι έγινε
Media

Οικονόμου - Αναστασοπούλου: Αναστάτωση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ - Δείτε τι έγινε

Αναστάτωση επικράτησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Σήμερα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου είχαν καλεσμένο χθες τον Γιώργο Πατούλη ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και επομένως και οι παρουσιαστές θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ήταν μόνος στο στούντιο, ενώ η Μαρία εμφανίστηκε από άλλο πλατό…

Ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε: «Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο σ το γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς. Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες».

Η δε Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved