Ήλιος: Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Λήδα!
Media

Ήλιος: Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Λήδα!

Ήλιος: Πολλά είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη ζωή του Φίλιππου και της Λήδας από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί.

Όμως, σύμφωνα με το my tv, στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, ο Φίλιππος δεν επηρεάζεται από όλα αυτά και κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η απόφαση του Φίλιππου και της Λήδας να είναι ξανά μαζί μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις από πολλούς ανθρώπους. Μάλιστα, όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, η Εύα δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της για μία άλλη γυναίκα.

Μια μέρα, το κορίτσι ξεσπά κατά του Πέτρου και τον σπρώχνει δυνατά, με αποτέλεσμα ο νεαρός να οδηγηθεί αναίσθητος στο νοσοκομείο. Κι ενώ ο Πέτρος δεν αποκαλύπτει σε κανέναν πως η ετεροθαλή αδελφή του ευθύνεται για τη σοβαρή, επίθεση που δέχτηκε, η Εύα ομολογεί σε όλους την αλήθεια.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει και ανησυχεί έντονα την Αλίκη, η οποία συνειδητοποιεί πως η συμπεριφορά της κόρης της έχει αλλάξει δραματικά το τελευταίο διάστημα. Όμως, το ίδιο προβληματισμένος είναι και ο Φίλιππος, ο οποίος ενημερώνει τη Λήδα για τις εξελίξεις. Τότε εκείνη στεναχωριέται μιας και αντιλαμβάνεται πως η απόφασή της να είναι με τον Φίλιππο έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο περιβάλλον τους. Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να φέρει ξανά κοντά της τον γιο της με κάθε κόστος και για να το καταφέρει αυτό προσεγγίζει την Εύα. Τα προβλήματα όμως για τον Φίλιππο δεν σταματούν εδώ καθώς είναι σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση και στα επαγγελματικά του.

Αυτό γιατί μαζί με τον Διονύση βρίσκονται σε δίλημμα αν θα χρησιμοποιήσουν την επιταγή που έχουν στα χέρια τους. Αυτή η οικονομική βοήθεια, μπορεί να σώσει την εταιρεία αλλά και να τους καταστρέψει. Και ενώ ο Φίλιππος θέλει λίγο ακόμα χρόνο για να σκεφτεί τι θα κάνει η Λήδα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Ωστόσο, κάνοντας βόλτα τυχαία συναντούν την Αλίκη. Η τελευταία αναστατώνεται πολύ όταν τους αντικρίζει μαζί ενώ από αυτή τη συνάντηση επηρεάζεται και η Λήδα.

Η γυναίκα αισθάνεται πως δεν μπορεί να χαρεί τον ερωτά της με τον αγαπημένο της, αλλά και πως η σχέση τους θα είναι πάντα καταδικασμένη. Όμως, ο Φίλιππος, θέλοντας να βάλει τέλος σε όλες τις αγωνίες που έχει η Λήδα, της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη αν και αρχικά αιφνιδιάζεται, στη συνέχεια πετάει από τη χαρά της. Η Λήδα του απαντάει θετικά και έπειτα κάνει μαζί του μία συζήτηση. Οι δυο τους, λοιπόν, αποφασίζουν να είναι ενωμένοι καινά αντιμετωπίζουν μαζί όλες τις δυσκολίες που θα συναντούν στον δρόμο τους. Την επόμενη μέρα ο Φίλιππος αποφασίζει να μιλήσει ειλικρινά και στα τρία του παιδιά. Έτσι, τα συναντά και κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση τόσο στον Πέτρο, όσο και στην Εύα και τον Άρη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved