Έλα στη θέση μου: Νύχτα πάθους για Μάρκο και Φαίη! Απατά την Ρενάτα!
Media

Έλα στη θέση μου: Νύχτα πάθους για Μάρκο και Φαίη! Απατά την Ρενάτα!

Έλα στη θέση μου: Γεμάτα ανατροπές είναι τα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του ΑLΡΗΑ

Σε αυτά, σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Μάρκος και η Φαίη έρχονται ακόμη πιο κοντά και συνειδητοποιούν τα αισθήματα του τρέφει ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, οι δυο τους δεν αργούν να περάσουν μια έντονη νύχτα πάθους!

Στην κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» έχουμε δει πολλούς από τους ήρωες να περνούν διάφορες δοκιμασίες μέχρι να φτάσουν εκεί που θέλουν ώστε να νιώθουν πραγματικά ευτυχισμένοι. Δύο από αυτούς είναι ο Μάρκος και η Φαίη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αντιλαμβάνονται ότι έχουν αρχίσει να απομακρύνονται σημαντικά από τη Ρενάτα και τον Βλάση, αντίστοιχα, αλλά να έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους.

Κάτι που επιβεβαιώνεται από τις συζητήσεις που έχουν κάνει ανά διαστήματα για τις σχέσεις τους αλλά και από τις απρόσμενες συμμαχίες τους προκειμένου να κρατηθούν κρυφά κάποια μυστικά. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Μάρκος έρχεται ακόμη πιο κοντά με τη νεαρή γυναίκα και της κάνει μια δελεαστική πρόταση. Συγκεκριμένα, να επιστρέψει στο μόντελινγκ για χάρη του, με εκείνη να έχει διαφορετική άποψη καινά του αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους διστάζει. Στη συνέχεια, ο Μάρκος επιμένει στην πρόταση του και προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Φαίης χρησιμοποιεί διάφορα επιχειρήματα για τον χαρακτήρα και την εμφάνιση της.

Τότε οι δυο τους συνειδητοποιούν ότι η μεταξύ τους σχέση ξεφεύγει πλέον από το φιλικό πλαίσιο και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση, αφού στη μέση βρίσκεται η Ρενάτα και, σίγουρα, δεν θέλουν να την πληγώσουν. Την επόμενη μέρα, ο Μάρκος μαθαίνει από τη Ρενάτα πως η Φαίη έχει γενέθλια και της προτείνει να την καλέσουν στο σπίτι τους, για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί. Η συγκεκριμένη πρόταση ενθουσιάζει τόσο την αγαπημένη του όσο και τη Φαίη, η οποία ανυπομονεί για αυτή τη στιγμή. Λίγο αργότερα, λοιπόν, οι τρεις τους βρίσκονται στο σπίτι του Μάρκου και διασκεδάζουν, μέχρι που η Ρενάτα δέχεται ένα σημαντικό τηλεφώνημα από κάποιον που ψάχνει τις τελευταίες ημέρες και φεύγει άρον άρον.

Γεγονός που δεν αρέσει στον Μάρκο, ο οποίος εξηγεί στη Φαίη ότι έτσι φέρεται το τελευταίο διάστημα, και αρχίζουν να συζητούν και να καταναλώνουν αρκετή ποσότητα αλκοόλ. Μόνο που κάποια στιγμή εξομολογούνται τα πραγματικά συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον και, αφού ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί, κάνουν έρωτα και κοιμούνται μαζί! Κάποια στιγμή, όμως, ο Μάρκος ξυπνάει και όταν αντιλαμβάνεται τι συνέβη έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Κυρίως απέναντι στη Ρενάτα, την οποία απάτησε, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved