Ρούλα Κορομηλά: Τα οργισμένα «tweets» για τη συμπεριφορά του Κεχαγιά στο Big Brother
Media

Ρούλα Κορομηλά: Τα οργισμένα «tweets» για τη συμπεριφορά του Κεχαγιά στο Big Brother

Χαμός έγινε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού το βράδυ της Τετάρτης (2-12) με τον Δημήτρη Κεχαγιά να επιτίθεται στον Χρήστο Βαρουξή –απειλώντας μέχρι και να τον χτυπήσει.

Την ώρα που τελείωσε την ψηφοφορία του ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ψηφίζοντας την Άννα Μαρία απευθύνθηκε στον Χρήστο και του είπε με έντονο κα επιθετικό ύφος να μην μιλάει γιατί εκείνος ευθύνεται για όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι τις τελευταίες μέρες.

Το Twitter μάλιστα ζήτησε την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι.

Θέση στο περιστατικό πήραν αρκετοί επώνυμοι, ανάμεσα στους οποίους και η Ρούλα Κορομηλά.

«Από πότε επιτρέπεται το Μπουλινγκ, η λεκτική βία, επιθετικότητα, κ κινήσεις χειροδικίας στην τηλεόραση; Συνέπειες υπάρχουν; Σοβαρές όμως κ παραδειγματικές! Όχι μεσοβέζικες!» «Καταδικάζω κάθε μορφή οποιασδήποτε βίας κ ειδικότερα όταν γινόμαστε θεατές!»

«Η τηλεόραση είναι ένα μέσον που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Οφειλουμε να είμαστε προσεκτικοί σεβόμενοι τον εαυτό μας κ το τηλεοπτικο κοινο. Λάθη ολοι κάνουμε. Υπάρχουν ομως κανονες και όρια. Ολα δεν θυσιάζονται στο βωμό της τηλεθέασης. Γενικά μιλάω»

«Ο ρόλος της τηλεόρασης οφείλει να παραμένει σοβαρός κ να καταδικάζει καθε μορφή βιας.Η προβολή ακραίων συμπεριφορών δημιουργεί λανθασμένη εικόνα ενθαρυνοντας τους "τραμπουκους"να συνεχίζουν τις σθλιοτητες σε βαρος άλλων ανθρώπων κ στα θύματα,μεγαλύτερο φοβο,απόγνωση κ σιωπή», ήταν τα tweets της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved