Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη ατάκα της για τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης του Pop up
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απίστευτη ατάκα της για τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης του Pop up

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δεν δίστασε να μιλήσει και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, Pop Up, που προβάλλεται στον Alpha!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τα μονοψήφια νούμερα; Φυσικά τα παρακολουθώ. Ε γίνονται καμιά φορά και διψήφια. Φυσικά και μπαίνω στη διαδικασία και τα παρακολουθώ. Δε με στενοχωρεί. Είμαστε δυο μήνες στον αέρα. Είναι μια καινούρια και φρέσκια εκπομπή. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Και πρόσθεσε το μοντέλο και παρουσιάστρια: «Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι και παλεύουν. Όλοι οι άνθρωποι παλεύουν. Είναι λογικό. Έχει σημασία να καταλάβει ο τηλεθεατής τι βλέπει, ειδικά όταν είναι κάτι καινούργιο. Να δώσει ραντεβού μαζί σου κι ότι θα σε δει για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Εμείς κάνουμε ψυχαγωγία. Έχω δει λίγες φορές την εκπομπή μου γιατί αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος να δει με τι χαίρεται και για αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις. Μπήκα στα δύσκολα και χαίρομαι γιατί μαθαίνω τι κάνω. Καλύτερα να μάθεις στα δύσκολα από την αρχή, παρά να σου είναι όλα εύκολα».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved