Media

«Ο Γιώργος Μαρίνος με επηρέασε πολύ, έβλεπα τον απόλυτο showman»

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο οποίος υποδύεται τον Φανούρη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πατέρα του τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Δανίκα αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Δανίκα είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαρίνο και ανέφερε: «Έχω λίγες αναμνήσεις γιατί ήμουν μικρός. Τα περισσότερα τα γνωρίζω από αφηγήσεις του πατέρα μου και της μητέρας μου. Αλλά η πρώτη εικόνα που έχω καθαρή στο μυαλό μου είναι ο Γιώργος Μαρίνος, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Πωλίνα κι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Είχα γνωρίσει σχεδόν όλη την μουσική Αθήνα της εποχής.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Μαρίνος με επηρέασε πολύ στο θέμα της υποκριτικής. Δύο άνθρωποι με επηρέασαν πολύ υποσυνείδητα, ο πρώτος ο παππούς μου κι ο δεύτερος ο Γιώργος Μαρίνος. Ο παππούς μου όταν πηγαίναμε και τον βλέπαμε μας έλεγε μας διηγούνταν ιστορίες και μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που μας τις έλεγε. Και μετά έβλεπα τον απόλυτο showman στην Μέδουσα μέχρι 13 ετών και λέω τι μαγικό πράγμα ήταν αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved