Έλληνες καλλιτέχνες διεκδικούν αμοιβές για να εμφανιστούν στην τηλεόραση
Media

Έλληνες καλλιτέχνες διεκδικούν αμοιβές για να εμφανιστούν στην τηλεόραση

400 καταξιωμένοι καλλιτέχνες αναζητούν άλλες πηγές εσόδων λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που βιώνουν εξαιτίας της  του κορονοϊού.

Ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων η ζήτηση των τραγουδιστών σε τηλεοπτικές εκπομπές είναι μεγάλη, έτσι αποφάσισαν να διεκδικήσουν αμοιβές για την κάθε τους εμφάνιση.

Το Happy Day παρουσίασε το δημοσίευμα της Espresso που 400 ερμηνευτές ζητούν μέσω επιστολής του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών να αμείβονται κάθε φορά που εμφανίζονται σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα.

Και την ανακοίνωση υπογράφουν μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου όπως η Χάρις Αλεξίου, η Άννα Βίσση, η Γλυκερία, η Πέγκυ Ζήνα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Νίκος Βέρτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα, η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα πληρώνει τους καλλιτέχνες που θα εμφανίζονται στις τέσσερις εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης με υψηλότερη αμοιβή το ποσό των 300 ευρώ και 1000 ευρώ ανά εκπομπή.

Πρόεδρος του σωματείου των τραγουδιστών είναι η Γιώτα Νέγκα!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved