Big Brother: Έξω φρενών ο Μικρούτσικος με τους παίκτες - Ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές
Media

Big Brother: Έξω φρενών ο Μικρούτσικος με τους παίκτες - Ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές

Big Brother: Η κίνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου άξιζε κι ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Το γύρο του διαδικτύου αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών, έκανε το ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά κατά του Χρήστο Βαρουξή. Ο παίκτης του Big Brother επιτέθηκε με έντονες εκφράσεις στον συμπαίκτη του, με τον οποίο παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε στο instagram και ο δίδυμος αδερφός του Χρήστου, Παναγιώτης Βαρουξής, ο οποίος στράφηκε με τη σειρά του κατά του Δημήτρη Κεχαγιά.

Όλα τα παραπάνω σχολιάστηκαν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Big Brother Live, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να τα πει έξω από τα δόντια, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παίρνοντας εκείνος το φορτίο πάνω του.

"Συνέβησαν ανεπίτρεπτα πράγματα, τα οποία πέρα από την ποινή που έδωσε δικαίως ο Big Brother, χρειάστηκε και μια πραγματική συγγνώμη από τα παιδιά, την οποία δεν την άκουσα. Άκουσα κάτι περί λάθους, αλλά συγγνώμη δεν άκουσα. Οπότε για την αισθητική και το μυαλό και για την υγεία των τηλεθεατών και χωρίς να έχω ανάμειξη ζητώ γι αυτά τα παιδιά βαθύτατη συγγνώμη απέναντι στους τηλεθεατές", ανέφερε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved