Big Brother: Δείτε ποιος αποχώρησε - Αυτοί είναι παίκτες που περνούν στον Ημιτελικό
Media

Big Brother: Δείτε ποιος αποχώρησε - Αυτοί είναι παίκτες που περνούν στον Ημιτελικό

Big Brother: Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει αρχίσει

Εβδομάδα μεγάλων εντάσεων στο σπίτι του Big Brother. Το ξέσπασμα του Δημήτρη Κεχαγιά κατά του Χρήστου Βαρουξή προκάλεσε αντιδράσεις και έντονη ενόχληση από τους τηλεθεατές, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ζητά δημοσίως συγγνώμη, κάτι το οποίο δεν έκαναν ποτέ μεταξύ τους οι παίκτες του ριάλιτι.

Στα άκρα για άλλη μια φορά και η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία Δανέζη. Οι δυο γυναίκες λογομάχησαν ξανά, με τη Σοφία να βγαίνει εκτός εαυτού στο δωμάτιο Επικοινωνίας.

Στο Live της Παρασκευής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Χάρη Βαρθακούρη σχολίασαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ προβλήθηκαν πλάνα από το πρoηγούμενο βράδυ στο σπίτι του Big Brother.

Στη συνέχεια, ο μεγάλος αδερφός κάλεσε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, τον Γρηγόρη μαζί με τον Χρήστο και τον Δημήτρη, προκειμένου να λύσουν on air τις διαφορές τους.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γρηγόρης Τσεκούρας, η Σοφία Δανέζη, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Τον τελικό λόγο είχαν οι τηλεθεατές οι οποίοι με την ψήφο τους καθορίζουν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ποιος αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

Οι επτά παίκτες που πέρασαν στον Ημιτελικό είναι: η Άννα Μαρία, η Σοφία Δανέζη, ο Χρήστος Βαρουξής, ο Θέμης Κανέλλος, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει αρχίσει. Όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το gossip-tv ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι θα διεξαχθεί Live στις 18 Δεκεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved