The Bachelor: Το πρώτο θυμωμένο μήνυμα της Εριέττας μετά την αποχώρησή της
Media

The Bachelor: Το πρώτο θυμωμένο μήνυμα της Εριέττας μετά την αποχώρησή της

The Bachelor: Η Εριέττα αποχώρησε χθες το βράδυ από το ριάλιτι αγάπης και ήταν η πρώτη παίκτρια που έφυγε θυμωμένη από τη βίλα, με την υπόσχεση ότι θα χωρίσει τον Παναγιώτη από όποια και αν διαλέξει. 

Στο πρώτο μήνυμά της μετά το αντίο που είπε στον περιζήτητο εργένη, η Εριέττα με δάκρυα στα μάτια... απείλησε ότι θα χωρίσει τον Παναγιώτη από όποια και αν διαλέξει στον τελικό του παιχνιδιού.

Η νεαρή ξανθιά παίκτρια από την αρχή της παρουσίας της στη βίλα είχε δείξει πολλές φορές τον δυναμικό χαρακτήρα της αλλά και τις άγριες προθέσεις της για να κερδίσει τον Παναγιώτη.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν βγει πολλά ατομικά ραντεβού και είχαν έρθει πολύ κοντά. Όμως, στο χθεσινό επεισόδιο, κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Παναγιώτη, ο ίδιος ξεκαθάρισε:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέλλον μου με την Εριέτα. Σε μία σχέση εκτός από το να περνάς όμορφα και χαρούμενα πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο που να μπορείς να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Και αυτό ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το έχω με την Εριέτα».

Έτσι, την αποχαιρέτησε από το παιχνίδι με την ίδια να δείχνει πολύ στενοχωρημένη με αυτή την απόφασή του.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Εριέττα στο πρώτο μήνυμά της μετά την αποχώρησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved